AFlesariu
- Mesaje scrise: 6
- Masina: Crossland X 2018
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 20 Apr 2020
- Mesaj Privat
- yeti
- **
- 400 mesaje
- din 05 Nov 2006
- Mokka 2016 B1.4NET
- Bucuresti
yeti
- Mesaje scrise: 400
- Masina: Mokka 2016 B1.4NET
- Cont inregistrat: 05 Nov 2006
- Mesaj Privat
Protectie impotriva a ce? Etrierele sunt facute sa suporte apa, praf, noroi, etc, fara probleme. Singurul punct mai sensibil este garnitura pistonului, dar acolo n-ai ce protectie sa pui.
Da, stiu, prin protectie te gandesti la niste capace colorate care sa arate mai "cool" si mai "sporty". Dar ai in vedere ca acoperirea etrierilor reduce "cooling" lor, si daca o iei la condus mai "sporty" atunci este posibil sa apara supraincalzirea si reducerea eficientei franarii.
Eu as cheltui banii pe niste placute mai performante (am facut-o deja). Senzatia la pedala de frana este priceless fata de admiratia pe care o capeti pentru estetica indoielnica.
Da, stiu, prin protectie te gandesti la niste capace colorate care sa arate mai "cool" si mai "sporty". Dar ai in vedere ca acoperirea etrierilor reduce "cooling" lor, si daca o iei la condus mai "sporty" atunci este posibil sa apara supraincalzirea si reducerea eficientei franarii.
Eu as cheltui banii pe niste placute mai performante (am facut-o deja). Senzatia la pedala de frana este priceless fata de admiratia pe care o capeti pentru estetica indoielnica.
AFlesariu
- Mesaje scrise: 6
- Masina: Crossland X 2018
- Cont inregistrat: 20 Apr 2020
- Mesaj Privat