Vabagiu
- Mesaje scrise: 48
- Masina: Astra 2005 Z1.7DTH
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 03 Feb 2019
- Mesaj Privat
- sebage
- 2,606 mesaje
- din 15 Jun 2019
- Alta tara
sebage
- Mesaje scrise: 2,606
- Masina:
- Cont inregistrat: 15 Jun 2019
- Mesaj Privat
Cum anume ai de gand sa le adaptezi fizic? Ma refer la forma CD70 si la rama CID.
De ce ai face o astfel de modificare (presupun ca pretul este destul de maricel) si ce anume ai avea de castigat?
Sincer, sunt decente ca dotare, atunci cand le ai. Dar ca sa dai bani pe ele, eu zic ca sunt depasite, presupun ca stii ca nu te poti astepta la mare lucru. Si mai ramai si cu faptul ca vor arata ca naiba (CD-ul avand alta forma, iar rama pentru CID este mai mare, nu va potrivi rama ta).
De ce ai face o astfel de modificare (presupun ca pretul este destul de maricel) si ce anume ai avea de castigat?
Sincer, sunt decente ca dotare, atunci cand le ai. Dar ca sa dai bani pe ele, eu zic ca sunt depasite, presupun ca stii ca nu te poti astepta la mare lucru. Si mai ramai si cu faptul ca vor arata ca naiba (CD-ul avand alta forma, iar rama pentru CID este mai mare, nu va potrivi rama ta).
Vabagiu
- Mesaje scrise: 48
- Masina: Astra 2005 Z1.7DTH
- Cont inregistrat: 03 Feb 2019
- Mesaj Privat
- sebage
- 2,606 mesaje
- din 15 Jun 2019
- Alta tara
sebage
- Masina:
- Mesaj Privat
Eu zic sa te uiti atent, dar foarte atent, la linia bordului tau, care are acel A ... pe mijloc, inclusif pe mijlocul HU, apoi sa te uiti la acest HU de pe Vectra C, care este lis/plat. Incercari cu acea rama, am mai vazut si sincer, a iesit de porc Sinugura varianta care a iesit placuta ociului, a fost a acelor rame, printate 3D, fisierul pentru printare, se gaseste si pe net (alte costuri, alta alergatura), sau cumpararea unei rame originale, SH.
Insa tot o sa ramai cu acest CD70NAVI, care va iesi din planul bordului si va bate la ochi.
Si tot nu inteleg, castigul dupa o astfel de lupta
Insa tot o sa ramai cu acest CD70NAVI, care va iesi din planul bordului si va bate la ochi.
Si tot nu inteleg, castigul dupa o astfel de lupta
- sebage
- 2,606 mesaje
- din 15 Jun 2019
- Alta tara
sebage
- Masina:
- Mesaj Privat