- acidutu
- OP
- 126 mesaje
- din 28 Sep 2007
- Crossland X 2018
- Mures
acidutu
- Mesaje scrise: 126
- Masina: Crossland X 2018
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 28 Sep 2007
- Mesaj Privat
Bina ziua, sunt posesorul unui Opel Crosland X, 1.6 , 99 cp , diesel fabreicat in anul 2018.
As vrea sa imi spuneti daca stie cineva, cum pot lasa geamurile jos din telecomanda.
In sus pot sa le dau din telecomanda , dar in jos nu le pot lasa.
Daca ati descoperit metoda , trukul de a da geamurile jos din telecomanda.
Va rog dati-mi și mie un rãspuns despre acest subiect.
Multumesc.
MODEL: Crossland X 2018
MOTOR: 1.6, 99cp diesel
- Florin20
- **
- 306 mesaje
- din 10 Jan 2017
- Vectra 2008 Z19DT
- Arges
Florin20
- Mesaje scrise: 306
- Masina: Vectra 2008 Z19DT
- Cont inregistrat: 10 Jan 2017
- Mesaj Privat
VNDan
- Mesaje scrise: 18
- Masina: Crossland X 2018 130cp
- Cont inregistrat: 10 Jun 2018
- Mesaj Privat
- yeti
- **
- 400 mesaje
- din 05 Nov 2006
- Mokka 2016 B1.4NET
- Bucuresti
yeti
- Mesaje scrise: 400
- Masina: Mokka 2016 B1.4NET
- Cont inregistrat: 05 Nov 2006
- Mesaj Privat
O mica poveste.
In 2006 am cumparat proaspatul lansat Corsa D. Acesta avea optiunea de a deschide si inchide geamurile din telecomada.
Vorbind cu cineva care a cumparat aceiasi masina in 2007, mi-a spus ca nu poate deschide geamurile din cheie, ci doar sa le inchida.
Am citit ulterior pe internet ca OPEL a blocat functia de deschidere din cauza ca s-au raportat (reclamat) masini gasite cu geamurile deschise. Pentru a evita un scandal, sau actionare in justitie, s-a luat respectiva decizie. Ma gandesc doar ca este o chestie de resoftare, posibil de realizat, dar in mod oficial nici un service Opel nu o va face.
Sfarsitul povestii este ca in 2017 am cumparat Opelul Mokka (non X) iar acesta are activa functia de deschidere geamuri din telecomanda.
In 2006 am cumparat proaspatul lansat Corsa D. Acesta avea optiunea de a deschide si inchide geamurile din telecomada.
Vorbind cu cineva care a cumparat aceiasi masina in 2007, mi-a spus ca nu poate deschide geamurile din cheie, ci doar sa le inchida.
Am citit ulterior pe internet ca OPEL a blocat functia de deschidere din cauza ca s-au raportat (reclamat) masini gasite cu geamurile deschise. Pentru a evita un scandal, sau actionare in justitie, s-a luat respectiva decizie. Ma gandesc doar ca este o chestie de resoftare, posibil de realizat, dar in mod oficial nici un service Opel nu o va face.
Sfarsitul povestii este ca in 2017 am cumparat Opelul Mokka (non X) iar acesta are activa functia de deschidere geamuri din telecomanda.
lazarb
- Mesaje scrise: 39
- Masina: Astra 2020 F12SHR
- Cont inregistrat: 26 Apr 2012
- Mesaj Privat
mykytot
- Mesaje scrise: 72
- Masina: Crossland X 2018
- Cont inregistrat: 22 Sep 2008
- Mesaj Privat