![](http://s3-eu-west-1.amazonaws.com/2013.clubopel.com/images/2013/blank.gif)
Salutare
Am un opel vectra 1,8i, benzina c18nz ca cel din imagine
Am nevoie de un mic ajutor.Imi poate spune cineva unde se afla debitmetrul de aer precum si valva EGR
Am cumparat masina in mai si nu a facut nici o problema pana in septembrie cand a inceput sa mearga sacadat. Am fost la mecanic si au fost schimbate bujiile si masina a mers bine vreo saptamana dupa care a inceput iar sa sacadeze cand il accelerez. Am schimbat apoi urmatoarele ulei, filtru ulei , distributie, filtru aer, filtru combustibil, sonda lambda, senzor temperatura apa, termostat , injector monopunct, bujii, fise bujii dar tot asa merge.
La rece cand schimb in treapta 2 si apas acceleratia parca e ceva infundat si dupa aia isi da drumul, bineinteles cu zgaltaieli. La rece, la relanti motorul vibreaza destul de tare dar dupa ce se incalzeste merge destul de ok
Mecanicul mi-a spus ca ar putea fi pompa de benzina sau debitmetrul de aer
Voi ce parare aveti?
Ca deja m-am saturat ca de o luna tot umblu cu ea pe la service, tot schimb ceva la ea si tot asa face
Inca ceva...Dupa ce am schimbat consumabilele de mai imi consuma si mai multa benzina
Multumesc mult
Inca ceva ce am uitat la inceput. Imi puteti arata cam pe unde e mufa ca sa o scot de la debitmetru sa vad cum merge, precum si furtunele de vacuum