SANTIER
- Mesaje scrise: 6
- Masina: Astra 2011 A17DTR
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 15 Aug 2015
- Mesaj Privat
Salut!
In urma cu vreo 2 ani, la un drum pe autostrada, dupa vreo 100 km, mi s-au incins rotile de pe spate (era un scartait fin, trebuia sa te chniui sa-l auzi). Am oprit, am stat 15-20 min, am plecat la grup si totul a fost ok.
Acum dupa 2 ani, la fel, numai ca incep sa se incinga (nu amandoua la fel) dupa vreo 20 km - si bineinteles un scartait mai "tare" insa nu deranjant inca. La fel....stau 10-15 min, plec si nu mai am probleme (deci face doar la rece).
Am verificat la service, mi-au spus ca nu am de ce sa imi fac griji (oamenii au verificat ambele roti) - au spus ca daca ar fi rulmentul, zgomotul ar fi mai mare. Rotile nu mergeau infranate.
Am inteles ca e o "boala " de fabricatie.
Pareri, sfaturi?
Multumesc!
MODEL: Astra 2011 - se incing rotile de spate
MOTOR: A17DTR
In urma cu vreo 2 ani, la un drum pe autostrada, dupa vreo 100 km, mi s-au incins rotile de pe spate (era un scartait fin, trebuia sa te chniui sa-l auzi). Am oprit, am stat 15-20 min, am plecat la grup si totul a fost ok.
Acum dupa 2 ani, la fel, numai ca incep sa se incinga (nu amandoua la fel) dupa vreo 20 km - si bineinteles un scartait mai "tare" insa nu deranjant inca. La fel....stau 10-15 min, plec si nu mai am probleme (deci face doar la rece).
Am verificat la service, mi-au spus ca nu am de ce sa imi fac griji (oamenii au verificat ambele roti) - au spus ca daca ar fi rulmentul, zgomotul ar fi mai mare. Rotile nu mergeau infranate.
Am inteles ca e o "boala " de fabricatie.
Pareri, sfaturi?
Multumesc!
MODEL: Astra 2011 - se incing rotile de spate
MOTOR: A17DTR
- Florin20
- **
- 306 mesaje
- din 10 Jan 2017
- Vectra 2008 Z19DT
- Arges
Florin20
- Mesaje scrise: 306
- Masina: Vectra 2008 Z19DT
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 10 Jan 2017
- Mesaj Privat
Eu cred ca ai etrierii uzați,in sensul ca nu mai culiseaza pânã la capãt si ating usor de discuri.Asa am pãțit si eu dupã ce a stat etrierul din dreapta spate cu zãpadã cu sare o perioadã si dupa nu a mai culisat pana la capãt de cursã.Când am miscat de disc cu mânã, am simțit ca freaca placuta de disc.