- Acidutzu
- OP
- 365 mesaje
- din 22 Apr 2015
- Astra 2004 Z16XEP
- Iasi
Acidutzu
- Mesaje scrise: 365
- Masina: Astra 2004 Z16XEP
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 22 Apr 2015
- Mesaj Privat
Buna ziua dragi colegi, sunt posesor de Opel Astra H Hatchback, motor benzina Z16XEP, 105CP, dar .... in viitorul apropiat (2...3 luni) vreau sa achizitionez o a doua masina si nu stiu la ce sa ma hotarasc dintre urmatoarele variante:
1. Opel Astra H Hatchback, motor benzina Z16XEP, 105CP, an cat mai bun, cu clima, etc (ceva in genul celei care o am acuma si pe care o pastrez);
2. Opel Tigra TwinTop, motor benzina 1.4L, 90CP, cu aer conditionat, interior echivalent Corsa C;
Aceasta va fi a doua masina in familie, o voi folosi doar eu pt a merge la servici, dus copilul la scoala, eventual cateva cumparaturi mici. Va fi folosita in totalitate pt mers prin oras (pt exterior ramane Astra H care deja o am).
Bugetul este de aprox 3.000 Eur
Eu as opta pt Tigra pt ca este mica, te strecori usor cu ea, consuma mai putin ca Astra H (SPER), gasesti mai usor loc de parcare, ma incadrez in buget, etc.
Pe de alta parte Astra H mi se pare mai sigura, interiorul este peste corsa C, eventual gasesc cu clima nu cu aer conditionat, daca una este in service in cealalta incapem toti trei (Tigra are doar 2 locuri), dar este posibil sa depaseasca bugetul.
Voi ce ati alege si de ce ? Astept sfaturile si parerile voastre si va multumesc anticipat.
1. Opel Astra H Hatchback, motor benzina Z16XEP, 105CP, an cat mai bun, cu clima, etc (ceva in genul celei care o am acuma si pe care o pastrez);
2. Opel Tigra TwinTop, motor benzina 1.4L, 90CP, cu aer conditionat, interior echivalent Corsa C;
Aceasta va fi a doua masina in familie, o voi folosi doar eu pt a merge la servici, dus copilul la scoala, eventual cateva cumparaturi mici. Va fi folosita in totalitate pt mers prin oras (pt exterior ramane Astra H care deja o am).
Bugetul este de aprox 3.000 Eur
Eu as opta pt Tigra pt ca este mica, te strecori usor cu ea, consuma mai putin ca Astra H (SPER), gasesti mai usor loc de parcare, ma incadrez in buget, etc.
Pe de alta parte Astra H mi se pare mai sigura, interiorul este peste corsa C, eventual gasesc cu clima nu cu aer conditionat, daca una este in service in cealalta incapem toti trei (Tigra are doar 2 locuri), dar este posibil sa depaseasca bugetul.
Voi ce ati alege si de ce ? Astept sfaturile si parerile voastre si va multumesc anticipat.
- Acidutzu
- OP
- 365 mesaje
- din 22 Apr 2015
- Astra 2004 Z16XEP
- Iasi
Acidutzu
- Mesaj Privat
- Acidutzu
- OP
- 365 mesaje
- din 22 Apr 2015
- Astra 2004 Z16XEP
- Iasi
Acidutzu
- Mesaj Privat
In sfarsit acum cateva zile am obtinut bugetul si .... l-am facut praf ! adica in urma "consiliului de familie" am hotarat sa ramanem momentan intr-o singura masina si sa ne indreptam atentia spre o masina noua din reprezentanta, cel mai probabil anul viitor prin programul rabla (daca va mai fi).
Multumesc tuturor celor care mi-au raspuns si mi-au dat sfaturi !
Se poate inchide !
Multumesc tuturor celor care mi-au raspuns si mi-au dat sfaturi !
Se poate inchide !
- pantalon
- 652 mesaje
- din 05 Apr 2015
- Corsa
- Bucuresti
pantalon
- Mesaje scrise: 652
- Masina: Corsa
- Cont inregistrat: 05 Apr 2015
- Mesaj Privat