redfoxy
- Mesaje scrise: 46
- Masina: Astra 2015 16dtl
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 21 Apr 2008
- Mesaj Privat
Salut
Problema mea cu inchiderea este urmatoarea
Dupa 1 saptamna fara baterie
-manual din cheiea sofer nu se deschid/inchid usile
-cand apas inchide pe telecomanda cheii becurile semnalizatoarelor se aprind,+in spate la portbagaj se aude un semnal dar usile+cea de la benzina raman deschise
-cand apas deschide pe telecomanda cheii becurile semnalizatoarelor se aprind +in spate la portbagaj se aude un semnal + la modul de inchidere se aude un semnal sanor dar usile nu se deschid ( mentionez ca am inchis usile manual din butonul fiecarei usi in parte)
Am facut sincronizare( 30 sec+apasat buton din cheie)+siguranta 11 = ok
Poate cineva sa ma indrume unde sa mai umblu ?
Multumesc
Problema mea cu inchiderea este urmatoarea
Dupa 1 saptamna fara baterie
-manual din cheiea sofer nu se deschid/inchid usile
-cand apas inchide pe telecomanda cheii becurile semnalizatoarelor se aprind,+in spate la portbagaj se aude un semnal dar usile+cea de la benzina raman deschise
-cand apas deschide pe telecomanda cheii becurile semnalizatoarelor se aprind +in spate la portbagaj se aude un semnal + la modul de inchidere se aude un semnal sanor dar usile nu se deschid ( mentionez ca am inchis usile manual din butonul fiecarei usi in parte)
Am facut sincronizare( 30 sec+apasat buton din cheie)+siguranta 11 = ok
Poate cineva sa ma indrume unde sa mai umblu ?
Multumesc
RIon951
- Mesaje scrise: 10
- Masina: Vectra 1998
- Cont inregistrat: 30 Mai 2019
- Mesaj Privat
Deonisie
- Mesaje scrise: 4
- Masina: Vectra 1996 X16XEL
- Cont inregistrat: 01 Sep 2019
- Mesaj Privat
Salut. Azi m-am lovit de o problema pe care nu am mai avut-o . Am cautat pe forum dar nu am gasit ceva similar care sa ma indrume. Pe scurt, nu se mai inchid / deschid usile, exceptie fiind usa soferului. Mentionez ca masina nu este dotata cu inchidere centralizata electronica (telecomanda). Nu ma deranjeaza ca trebuie sa le deschid manual, dar e al dracu de frustrant ca nu pot deschide haionul ( cheia nu intra in butuc ) si mai ales capacul de la busonul rezervorului ! O sa ramân fara carburant. Ce dracu fac? Chiar toate odata? Sa fie vorba de vreun releu , sau e alta problema ?
- mariustintea
- 628 mesaje
- din 12 Apr 2013
- Meriva 2007 z17dth
- Brasov
mariustintea
- Mesaje scrise: 628
- Masina: Meriva 2007 z17dth
- Cont inregistrat: 12 Apr 2013
- Mesaj Privat
Deonisie
- Mesaje scrise: 4
- Masina: Vectra 1996 X16XEL
- Cont inregistrat: 01 Sep 2019
- Mesaj Privat
samyoct
- Mesaje scrise: 1
- Masina: Vectra 2003 Y22DTR
- Cont inregistrat: 30 Mar 2009
- Mesaj Privat
share2nirolf a scris:Salutare! Am si eu o problema la inchidera centralizata din portiera stanga (sofer). Am montat un modul aftermarket de inchidere/deschidere prin telecomanda si usa soferului nu actioneaza decat cu cheia, am schimbat si broasca, accelasi rezultat... si inca ceva :celelante usi se inchid si se deschid de la telecomanda doar daca apas pe tamburusul de inchidere deschidere de la sofer (mecanic). Mentinez ca masina n-a avut niciodata inchidere prin telecomanda. Va rog astept raspuns..
Ai gãsit rezolvare?
- AGavril473
- *
- 3 mesaje
- din 24 Feb 2022
AGavril473
- Mesaje scrise: 3
- Cont inregistrat: 24 Feb 2022
- Mesaj Privat
- sebage
- 2,607 mesaje
- din 15 Jun 2019
- Alta tara
sebage
- Mesaje scrise: 2,607
- Masina:
- Cont inregistrat: 15 Jun 2019
- Mesaj Privat
Eu nu prea inteleg descrierea.
Daca usa soferului sau portbagajul de descuie/incuie doar mecanic sau si din telecomanda.
Daca fiecare, doar mecanic, problema poate fi din sigurante si/sau modul inchidere.
Daca totusi, macar una de deschide si "centralizat", atunci problemele sunt la instalatia electrica (fire, mufe) sau la actuatoarele din usi (motorase).
Apropo, trapa pentru carburant, se descuie/incuie?
Daca usa soferului sau portbagajul de descuie/incuie doar mecanic sau si din telecomanda.
Daca fiecare, doar mecanic, problema poate fi din sigurante si/sau modul inchidere.
Daca totusi, macar una de deschide si "centralizat", atunci problemele sunt la instalatia electrica (fire, mufe) sau la actuatoarele din usi (motorase).
Apropo, trapa pentru carburant, se descuie/incuie?
- AGavril473
- *
- 3 mesaje
- din 24 Feb 2022
AGavril473
- Mesaj Privat
- AGavril473
- *
- 3 mesaje
- din 24 Feb 2022
AGavril473
- Mesaj Privat
- sebage
- 2,607 mesaje
- din 15 Jun 2019
- Alta tara
sebage
- Mesaje scrise: 2,607
- Masina:
- Cont inregistrat: 15 Jun 2019
- Mesaj Privat
Deci si din telecomanda, functioneaza inchiderea pentru o usa si portbagaj.
Clar partea de inchidere este functionala, probleme ... probabil cu firele dintre stalpi si usi (la cele 3 usi care nu functioneaza) sau actuatoarele (motorasele, broastele) din cele 3 usi.
Trapa pentru carburant este tot pe inchiderea centralizata, cand incui din telecomanda masina, nu ar trebui sa se mai deschida trapa. Tocmai de asta nu ai incuietoare cu cheie, pe bușon.
Clar partea de inchidere este functionala, probleme ... probabil cu firele dintre stalpi si usi (la cele 3 usi care nu functioneaza) sau actuatoarele (motorasele, broastele) din cele 3 usi.
Trapa pentru carburant este tot pe inchiderea centralizata, cand incui din telecomanda masina, nu ar trebui sa se mai deschida trapa. Tocmai de asta nu ai incuietoare cu cheie, pe bușon.