Vin 07 Aug, 2020 11:08 am
Am eu exact la fel , difera doar culoarea , am mea este neagra si am si navigatie , in rest e la fel , tot varianta Cosmo , culoarea este super , a mea este f. greu de intretinut , ca motor este ok , la baza este vechiul Isuzu de pe astra g , dotari de top , fiind Cosmo , semi piele , dar se crapa , nefiind piele , vinilin sau cam asa ceva .Revin la motor , este cel de 110cp 81kw , cod motor A17DTJ , nu DTE , asta daca este corect anuntul care spune ca e cel de 110cp , iar ca probleme la motor , ar fi cateva , gen regulator de presiune de pe pompa de inalta , dar se rezolva , in rest ca la orice masina , mai pica cate un furtun de apa , egr-ul este fffff. accesibil si f. usor de curatat , max 30 min. dureaza , clapeta de acceleratie la fel , accesibila si se curata usor , in rest ca motor f. ok .
Este o problema cu greutatea care este cam mare , cam 1,5 t , ceea ce se reflecta in consum , sa nu te astepti la un consum prea bun si cam se opinteste motorul sa traga de caroserie .Altceva ar mai fi ca probleme , mai pica AFL-ul si ramai fara faza lunga , este ceva cu servomotoare sau cam asa ceva in faruri , am si eu buba asta , se rezlva , cu inlocuirea farului respectiv sau cu reparatie la un fost coleg de club opel la Buc. In rest super misto masina , dar conteaza mult cum a fost intretinuta si daca are km. reali , eu unul nu prea cred ca sunt reali , dar poti verifica .Inca o problema majora as zice eu , mare grija cu ceasul de temp. lichid racire din bord , nu arata decat 90° , atat stie sa faca , pur si simplu ingheata acolo , desi temp. scade si creste in functie de exploatare , greutate , turatie , sarcina etc. dar poti seta pe display dintre ceasuri din meniu , temp. si o vezi corect , eu era sa belesc motorul , s-a spart un furtun si am pierdut tot antigelul , noroc ca ajunsesem acasa si am lasat-o in poarta pana am deschis garajul si am vazut balta de antigel de sub ea , iar ceasul arata 90° si in meniu 104° , deci mare atentie .Altceva decat cobsumabile , uleiul schimba-l la max. 8000 km , eu asa fac .Bafta si daca mai ai intrebari in limita timpului mai vorbim.