- laur_opelastraH
- OP
- 7 mesaje
- din 23 Nov 2019
- Astra 2004 Z16XEP
- Galati
laur_opelastraH
- Mesaje scrise: 7
- Masina: Astra 2004 Z16XEP
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 23 Nov 2019
- Mesaj Privat
Buna ziua dragi colegi.Scriu acest topic pentru a descrie problemele de la masina mea cu speranta ca cineva sa imi dea o rezolvare.Masina e Astra H 1.6 twinport an 2004
1)Se aude un rontait din partea stanga a masinii doar cand aceasta este pe liber.Ambreiajul a fost schimbat anul trecut.Mentionez ca inainte nu se auzeea nimik!
2)Dupa schimbarea distributiei motorul cand se incalzeste nu are un sunet rotund,la un moment dat se aude un sunet ca o haraiala(moment in care turatia creste foarte putin si revine la loc).Distributia a fost Dayco!
3)La turatii constante mici gen in viteza 1 si 2 la accelerare smuceste (nu accelereaza lin),la vitezele 3,4,5 nu prea se simte.Am curatat EGR-ul si nimik.
Stima!
MODEL: Astra 2004
MOTOR: Z16XEP
1)Se aude un rontait din partea stanga a masinii doar cand aceasta este pe liber.Ambreiajul a fost schimbat anul trecut.Mentionez ca inainte nu se auzeea nimik!
2)Dupa schimbarea distributiei motorul cand se incalzeste nu are un sunet rotund,la un moment dat se aude un sunet ca o haraiala(moment in care turatia creste foarte putin si revine la loc).Distributia a fost Dayco!
3)La turatii constante mici gen in viteza 1 si 2 la accelerare smuceste (nu accelereaza lin),la vitezele 3,4,5 nu prea se simte.Am curatat EGR-ul si nimik.
Stima!
MODEL: Astra 2004
MOTOR: Z16XEP
NVacarescu483- Suspendat
- 7 mesaje
- din 18 Aug 2019
- Corsa 2000 X10xe
- Caras-Severin
NVacarescu483- Mesaje scrise: 7
- Masina: Corsa 2000 X10xe
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 18 Aug 2019