ncsabi18
- Mesaje scrise: 78
- Masina: Astra 1993 C14NZ
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 04 Mai 2009
- Mesaj Privat
Salut,
Un prieten are o masina inmatriculata in Ungaria, pe numele lui. Masina nu mai are asigurare valabila, si peste 5 luni trebuie sa faca verificarea periodica(ITP), pe care numai in Ungaria poate sa faca. Intrebarea este daca poate sa faca asigurare auto aici in romania? O firma de asigurare are sediu si in Ungaria (fara nume ca nu e reclama) dar am trimis mail la ei luni,si inca nu am primit raspuns.
Un prieten are o masina inmatriculata in Ungaria, pe numele lui. Masina nu mai are asigurare valabila, si peste 5 luni trebuie sa faca verificarea periodica(ITP), pe care numai in Ungaria poate sa faca. Intrebarea este daca poate sa faca asigurare auto aici in romania? O firma de asigurare are sediu si in Ungaria (fara nume ca nu e reclama) dar am trimis mail la ei luni,si inca nu am primit raspuns.
- florinianc
- 1,600 mesaje
- din 04 Jun 2010
- Astra 2006 Z16xep
- Cluj
florinianc
- Mesaje scrise: 1,600
- Masina: Astra 2006 Z16xep
- Cont inregistrat: 04 Jun 2010
- Mesaj Privat
ncsabi18
- Mesaje scrise: 78
- Masina: Astra 1993 C14NZ
- Cont inregistrat: 04 Mai 2009
- Mesaj Privat
Mersi pt raspuns. Problema este ca masina a stat mai bine 1 an in garaj fara asigurare, pentru ca proprietarul era plecat in strainatate la lucru, iar cand a venit acasa in Decembrie atunci a aflat ca firma de asigurari la care a fost ultimul contract (TIR) de asigurare nu se mai ocupa cu asigurare obligatorie, numai de Casco. Poate sa faca un contract nou cu o alta firma de asigurare online?
elenacimp
- Mesaje scrise: 8
- Masina: Vectra 2003 Y22DTR
- Cont inregistrat: 14 Jan 2011
- Mesaj Privat
Din experienta proprie,iti pot spune ca asigurarea de romania este valabila.eu am masina inmatriculata in UK si RCA facut la noi dupa ce a expirat cea de UK.
M-a oprit de foarte multe ori politia si am prezentat asigurarea si rovinieta si nu a fost nici un fel de problema.Mai mult,am facut si vreo 6 drumuri de Italia,controale la vama...fara probleme.
banuiesc ca o sa apara vreun coleg sa spuna ca nu e asa sau mai stiu eu ce.Nu vreau sa ma contrazic cu nimeni,eu prezint doar situatia mea si sper sa iti fie de folos postull meu.
P.S. Singurele probleme sunt:cand am cumparat RCA,pentru ca nu il vand decat daca spui ca masina este pentru inmatriculare,ceva de genul ca in cateva zile o inscrii pe Romania.Si ca nu poate merge cu ea in tara in care este inmatriculata masina,in cazul tau trebuie neaparat asigurare de Ungaria cand masina circula pe teritoriul Ungariei.
M-a oprit de foarte multe ori politia si am prezentat asigurarea si rovinieta si nu a fost nici un fel de problema.Mai mult,am facut si vreo 6 drumuri de Italia,controale la vama...fara probleme.
banuiesc ca o sa apara vreun coleg sa spuna ca nu e asa sau mai stiu eu ce.Nu vreau sa ma contrazic cu nimeni,eu prezint doar situatia mea si sper sa iti fie de folos postull meu.
P.S. Singurele probleme sunt:cand am cumparat RCA,pentru ca nu il vand decat daca spui ca masina este pentru inmatriculare,ceva de genul ca in cateva zile o inscrii pe Romania.Si ca nu poate merge cu ea in tara in care este inmatriculata masina,in cazul tau trebuie neaparat asigurare de Ungaria cand masina circula pe teritoriul Ungariei.
mmariuss
- Mesaje scrise: 3
- Masina: Vectra 1995 C20NE
- Cont inregistrat: 23 Jul 2009
- Mesaj Privat
Am o masina cu numere de Ungaria si tocmai mi-a expirat asigurarea. Aveti idee sau stiti cum as putea face asigurarea acolo?
Am trimis mailuri la companii de profil din Ungaria dar nu mi-au dat niste raspunsuri pe placul meu.
Cei care aveti masini inmatriculate acolo , cum ati facut?
Multumesc!
Dau o bere !
Am trimis mailuri la companii de profil din Ungaria dar nu mi-au dat niste raspunsuri pe placul meu.
Cei care aveti masini inmatriculate acolo , cum ati facut?
Multumesc!
Dau o bere !
Jcsatari
- Mesaje scrise: 1
- Cont inregistrat: 06 Aug 2019
- Mesaj Privat