CClau783 a scris:Pai daca ii așa cum spui tu îmi iau mai multi bani pe ea daca o vând pe piese, pt mn nu are nici un sens sa bag banii aia in ea, ii pãcat oricum mã costat vreo 2200 de euro prețul de cumpãrare + ce am schimbat la ea distribuția, filtrele, uleiul și alte chestii și am mașina doar de 1 an, nu cred cã mai cumpãr Opel vreodatã...
asa faceti toti, dati putini bani pe masina fara sa faceti o evaloare corecta a masinii, aveti apoi probleme cu ea si pe urma va jurati ca nu mai cumparati Opel ca sunt masini proaste...
eu zic ca la fel vei pati si cu alta marca daca o vei cumpara la fel ca si pe asta. in alta ordine de idei, este posibil asa cum spune colegul hora ca exact tu sa o fi distrus prin stilul de mers. oricum mai bine o dai la rabla (daca are minim 8 ani in Romania) si vinzi tichetul si recuperezi mai mult decat pe piese dezmembrata sau o faci (costurile sunt zic eu undeva pana in 2000 ron daca nu ai volanta cu masa dubla) dar atentie la piesele second si te bucuri de ea cand mai vi in tara de pe plantatia din Europa Occidentala... Succesuri acolo si sa trimiti bani in tara sa aiba PSD-ul ce fura.