koll99
- Mesaje scrise: 6
- Masina: Astra 2001 z18xe
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 26 Aug 2015
- Mesaj Privat
Buna ziua opelisti am si eu o problema cu opelul meu astra h 1.6 16 valve cod motor 16 xep acum o luna mi a bagat ulei in lichidul de racire am fost la mai multimecanici si toti mi au zis ca ar fi de la garnitura de chiuloasa . Am schimbat o dupa o rectificare a chiuloasei si schimbat toate supapele si semeringurile de la chiuloasa. Dupa aceasta operatie tot imi baga ulei in lichidul de racire , termoflot nu are sigur . Care ar fi problema?
Si pe unde ar mai putea baga ulei? a mai patit cineva asa ceva? Mentionez ca la 200 km rulati am ramas fara ulei in baie mi s a aprins martorul la bord si am completat cu 1 ,7 l ulei. Astep parerile voastre . Va multumesc anticipat!
Si pe unde ar mai putea baga ulei? a mai patit cineva asa ceva? Mentionez ca la 200 km rulati am ramas fara ulei in baie mi s a aprins martorul la bord si am completat cu 1 ,7 l ulei. Astep parerile voastre . Va multumesc anticipat!
CVeselin
- Mesaje scrise: 12
- Masina: Astra 2006 z19dt
- Cont inregistrat: 13 Jun 2018
- Mesaj Privat
koll99
- Mesaj Privat
- danbravoksv
- *
- 18 mesaje
- din 11 Sep 2010
- Insignia 2014 A20DTH
- Brasov
danbravoksv
- Mesaje scrise: 18
- Masina: Insignia 2014 A20DTH
- Cont inregistrat: 11 Sep 2010
- Mesaj Privat
Salut! Am avut aceeasi problema. Am schimbat tot inclusiv termoflot, basca am cumparat si un motor care era varza desi hotul care mi l-a dat se jura ca a mers cu el. S-au dat diferite verdicte, ba chiulasa fisurata sau poate bocul dar pana la urma o garnitura de la pompa de ulei care era coapta a fost buba. O garnitura de 80 lei! Bafta!
koll99
- Mesaj Privat
koll99
- Mesaj Privat