miihai123
- Mesaje scrise: 7
- Masina: Astra 2007
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 26 Apr 2016
- Mesaj Privat
Salut, am incercat sa caut topicuri relevante cu problema dar nu am gasit nimic asemanator.
Am o problema de geamurile din fata, cand le cobor sau/si le urc fac un zgomot ca si cum ar avea o gaura olarita si se creeaza un spatiu si apoi se aude cum loveste marginea sa traga geamul. Inca nu am desfacut fata de usa.
S-a confruntat cineva deja cu problema asta? Exista ceva acolo la care as putea ajunge si strange?
Si inca o problema, cand geamurile fac cursa lunga scartaie de la chedere, le-am curatat dar tot la fel, posibil sa fie deja coapte si sa le schimb?
Multumesc
Model: Astra
An fabricatie: 2007
Cod motor: Z16XEP
Am o problema de geamurile din fata, cand le cobor sau/si le urc fac un zgomot ca si cum ar avea o gaura olarita si se creeaza un spatiu si apoi se aude cum loveste marginea sa traga geamul. Inca nu am desfacut fata de usa.
S-a confruntat cineva deja cu problema asta? Exista ceva acolo la care as putea ajunge si strange?
Si inca o problema, cand geamurile fac cursa lunga scartaie de la chedere, le-am curatat dar tot la fel, posibil sa fie deja coapte si sa le schimb?
Multumesc
Model: Astra
An fabricatie: 2007
Cod motor: Z16XEP
miihai123
- Mesaj Privat
- mecaNIK
- 2,202 mesaje
- din 10 Jan 2007
- Insignia 2010 confidential
- Anglia
mecaNIK
- Mesaje scrise: 2,202
- Masina: Insignia 2010 confidential
- Cont inregistrat: 10 Jan 2007
- Mesaj Privat
Acelasi lucru am patit si eu la Astra mea,a inceput cu zgomote la coborarea/urcarea geamului si se misca pe chedere, dupa un timp geamu din stanga a inceput sa urce putin si sa coboare, atunci am demontat fata de usa si se vedea ca s-au slabit niturile cu care era prinsa macaraua de usa,aceleazi jocuri erau si in piesele macaralei niste ghidaje de plastic uzate asa ca am inlocuit-o cu totu si am scapat.
Daca ai chef desfa fata de usa ca e simplu si misca cu mana de macara o sa vezi unde joaca,daca la tine e vorba doar de zgomot scoate niturile si majoreaza gaurile pune suruburi si ai scapat.
Daca ai chef desfa fata de usa ca e simplu si misca cu mana de macara o sa vezi unde joaca,daca la tine e vorba doar de zgomot scoate niturile si majoreaza gaurile pune suruburi si ai scapat.
miihai123
- Mesaj Privat
- bibu16v
- 6,845 mesaje
- din 25 Jan 2016
- Astra 1995 X16XEL
- Alta tara
bibu16v