cmd
- Mesaje scrise: 76
- Masina: Meriva 2007 1.7cdti
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 08 Jun 2004
- Mesaj Privat
- xpander
- **
- 358 mesaje
- din 15 Jul 2007
- Astra 2001 Z20LET
- Bucuresti
xpander
- Mesaje scrise: 358
- Masina: Astra 2001 Z20LET
- Cont inregistrat: 15 Jul 2007
- Mesaj Privat
pt majoritatea modelelor de masini exista masti speciale care se integreaza in bord si au locas pt hu normal.
ca sfat si parere personala .... nu il schimba ..... nimic din ce poti sa pui nu o sa arate la fel de frumos...... incearca o magazie cd cu mp3 sau vezi daca nu exista vre-o posibilitate sa legi la player un mp3 extern. o alta optiune (pe care o folosesc eu) e sa pui un modulator fm cu un stick de 1-2 gb cu mp3-uri.nu o sa ai o calitate a sunetului ca cea de pe cd direct dar eu zic ca e mai mult decat multumitoare ... si in plus necesita o investitie minima (al meu a costat 130 RON cu tot cu telecomanda)
multa bafta
ca sfat si parere personala .... nu il schimba ..... nimic din ce poti sa pui nu o sa arate la fel de frumos...... incearca o magazie cd cu mp3 sau vezi daca nu exista vre-o posibilitate sa legi la player un mp3 extern. o alta optiune (pe care o folosesc eu) e sa pui un modulator fm cu un stick de 1-2 gb cu mp3-uri.nu o sa ai o calitate a sunetului ca cea de pe cd direct dar eu zic ca e mai mult decat multumitoare ... si in plus necesita o investitie minima (al meu a costat 130 RON cu tot cu telecomanda)
multa bafta
cmd
- Mesaje scrise: 76
- Masina: Meriva 2007 1.7cdti
- Cont inregistrat: 08 Jun 2004
- Mesaj Privat
- D@ny
- **
- 369 mesaje
- din 28 Jun 2007
- Arad