peso
- Mesaje scrise: 17
- Masina: Vectra 2003 Z18XE
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 30 Oct 2007
- Mesaj Privat
stefanLCS
- Mesaje scrise: 50
- Masina: Vectra 2003 2.2
- Cont inregistrat: 10 Aug 2007
- Mesaj Privat
- ovidiucro
- 705 mesaje
- din 26 Apr 2005
- Vectra 1998 X20XEV 100kW 136CP
- Prahova
ovidiucro
- Mesaje scrise: 705
- Masina: Vectra 1998 X20XEV 100kW 136CP
- Cont inregistrat: 26 Apr 2005
- Mesaj Privat
Deschide capacul respectiv si uita-te la el, trebuie sa aiba o ureche pe el, in stanga, in partea opusa balamalei (arata ca un inel de 10-12 mm diametru).
Cu capacul deschis, incuie si descuie masina.
Trebuie sa vezi iesind un bolt din caroserie. Boltul respectiv ar trebui sa intre in urechea de care vorbeam mai inainte.
Cu respect.
Trebuie sa vezi iesind un bolt din caroserie. Boltul respectiv ar trebui sa intre in urechea de care vorbeam mai inainte.
Cu respect.
- devils
- **
- 151 mesaje
- din 09 Jun 2006
- Tg. Mures
devils
- Mesaje scrise: 151
- Masina:
- Cont inregistrat: 09 Jun 2006
- Mesaj Privat
- ovidiucro
- 705 mesaje
- din 26 Apr 2005
- Prahova
ovidiucro
- Mesaj Privat
peso
- Mesaj Privat
Salut, si multumesc pentru raspunsuri.
Urechiusa de pe "flap" e ok, nu e crapata, sparta or anything. Nu vad tija aia care ar trebui sa o blocheze mai ies acusi sa mai fac un test am citit pe net cum ca motorasul de acolo e o problema destul de intalnita la vectre.
Mai revin dupa pauza de masa. Pofta buna!
Urechiusa de pe "flap" e ok, nu e crapata, sparta or anything. Nu vad tija aia care ar trebui sa o blocheze mai ies acusi sa mai fac un test am citit pe net cum ca motorasul de acolo e o problema destul de intalnita la vectre.
Mai revin dupa pauza de masa. Pofta buna!
peso
- Mesaj Privat
ovidiucro a scris:Deschide capacul respectiv si uita-te la el, trebuie sa aiba o ureche pe el, in stanga, in partea opusa balamalei (arata ca un inel de 10-12 mm diametru).
Cu respect.
Cu respect.
am facut asta si nu iese boltul/tija aia am gasit pe unele forumuri ca ar trebui schimbat motorasul acela. eu ma gandesc ori nu e unsa tija (dar nu se aude nimic de la motorasul acela, macar sa simt ca "incearca"), ori e arsa vreo siguranta (nu stiu daca are separat siguranta pt el), ori e busit motorasul si trebuie inlocuit.
Am vazut ca in dreapta, deschid trapa din dreptul capacului si vad motorasul cu fire... ma gandeam si eu... nu se poate "forta" sa o blocheze si eventual cand am nevoie sa o deblochez tot prin metoda asta?
Multumesc.
- ovidiucro
- 705 mesaje
- din 26 Apr 2005
- Prahova
ovidiucro
- Mesaj Privat
La tine, cred ca este o problema cu motorasul (actuatorul) in sensul ca ori nu primeste curent, ori este ars.
Daca incerca sa functioneze si intalnea o rezistenta dpdv mecanic, ori se arde siguranta (este una singura pt toate), ori iti descuie usile imediat.
Da-l jos si alimenteaza-l direct, atunci vezi daca lucreaza sau nu. Daca lucreaza, ai scapat usor si este vorba de un contact imperfect sau un fir intrerupt (mai putin probabil). Daca nu lucreaza, cauta un alt actuator.
In ceea ce priveste "fortatul", ar trebui sa mearga, dar mai bine renunta la "ideea" asta, sfatul meu .
Daca incerca sa functioneze si intalnea o rezistenta dpdv mecanic, ori se arde siguranta (este una singura pt toate), ori iti descuie usile imediat.
Da-l jos si alimenteaza-l direct, atunci vezi daca lucreaza sau nu. Daca lucreaza, ai scapat usor si este vorba de un contact imperfect sau un fir intrerupt (mai putin probabil). Daca nu lucreaza, cauta un alt actuator.
In ceea ce priveste "fortatul", ar trebui sa mearga, dar mai bine renunta la "ideea" asta, sfatul meu .