Lun 30 Jan, 2023 10:55 pm
Salutare! Am avut ceva probleme cu egr ul, am pus tablita blind fãcutã de mine, mufa conectatã la egr, mașina a mers perfect vre o sãptãmânã, în timpul acesta am fãcut vre o 200km, și oraș si afarã, niciun martor aprins în bord, sau eroare, mergea perfect , ca și primele concluzii, motorul mai vioi, mai ales la turații mici, dar crescând și mai repede în ture, relantiu stabil și fãrã vibrații, și cel mai important la 2000-2500rpm în treapta 1 sau a 2a, dacã luam piciorul din accelerație mașina numai dadea în nas și revenea foarte lin si liniar la relantiu..fãrã nici o smucitura, dupã anularea egr ului și din soft, mașina merge la fel de bine doar ca revin smuciturile la luarea piciorului din accelerație da în nas și smuceste pana revine la relantiu, ca sã o pãcãlesc trebuie sa calc ambreiajul.. era o problema dacã nu fãceam anularea din soft și era anulat doar fizic? Adicã cu softul facut au revenit smuciturile si datul in nas la decelerare, puțin enervantã chestia cu smucitul și mai ales în trafic bara la bara..precizez ca mașina smucea si cu egr ul defect, fãrã bilnd și fãrã soft. E vorba despre o Vectra C Z18XE.