harapul
- Mesaje scrise: 3
- Masina: Astra 2002 Z16XE
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 07 Sep 2011
- Mesaj Privat
- Laura200003
- *
- 1 mesaje
- din 06 Oct 2018
- Astra
- Arad
Laura200003
- Mesaje scrise: 1
- Masina: Astra
- Cont inregistrat: 06 Oct 2018
- Mesaj Privat
harapul
- Mesaje scrise: 3
- Masina: Astra 2002 Z16XE
- Cont inregistrat: 07 Sep 2011
- Mesaj Privat
Salutare...revin cu un "update" la problema mea, nu am reusit sa rezolv nimic la electronisti. ridicau din umeri si spuneau ca nu stiu ce sa-i faca. asa ca am luat legatura cu David Benda (cel de la care l-am cumparat) si a fost foarte amabil sa ma ajute, ori imi trimitea piesa sa o schimb eu la un electronist (optiunea asta a iesit din calcul), ori sa-i trimit display-ul sa-l repare si sa mi-l returneze. asa am si facut si astazi (a durat cam 2 saptamani) cand l-am primit inapoi surpriza...este o versiune mai noua. cel stricat era vs.2.0 iar acesta este vs.2.1 are chiar si limba romana
este de apreciat cat de serios si profesionist este in tot ce face, de garantie nici nu se mai punea problema, au trecut atatia ani si totusi ...mentionez ca nu a cerut bani decat pentru expedierea coletului retur, adica am suportat eu cheltuielile de expediere
este de apreciat cat de serios si profesionist este in tot ce face, de garantie nici nu se mai punea problema, au trecut atatia ani si totusi ...mentionez ca nu a cerut bani decat pentru expedierea coletului retur, adica am suportat eu cheltuielile de expediere
- peski
- **
- 310 mesaje
- din 18 Mai 2015
- Signum 2005 Z19DTH
- Bihor
peski
- Mesaje scrise: 310
- Masina: Signum 2005 Z19DTH
- Cont inregistrat: 18 Mai 2015
- Mesaj Privat
VValy
- Mesaje scrise: 1
- Cont inregistrat: 13 Apr 2019
- Mesaj Privat
Marinpop
- Mesaje scrise: 47
- Masina: Zafira 2008
- Cont inregistrat: 31 Jan 2012
- Mesaj Privat
Buna. Am un Opel Zafira B, 2008, motor 1.9 cdti si nu-s lamurit cu o chestie. In op com imi arata BC inexistent sau ceva de genul asta ca si cum nu ar avea masina computer de bord. Nu are Present sau Not present. Cu riscul ca voi pune o intrebare prosteasca, exista "sansa" sa nu am computer de bord?
- peski
- **
- 310 mesaje
- din 18 Mai 2015
- Signum 2005 Z19DTH
- Bihor
peski
- Mesaje scrise: 310
- Masina: Signum 2005 Z19DTH
- Cont inregistrat: 18 Mai 2015
- Mesaj Privat
Balcanu
- Mesaje scrise: 2
- Masina: Astra 2004 17cdti
- Cont inregistrat: 25 Dec 2020
- Mesaj Privat
Va salut, as avea o intrebare pt ca nu prea ma pricep sa fiu sincer si am zis ca s-ar putea sa ma puteti ajuta voi.
De curand sunt posesor al unei Astra G Caravan din 2004, 1.7 CDTI, problema este urmatoarea: As vrea sa schimb casetofonul original cu altceva insa mi-e frica sa 'nu pierd' computerul de bord (ceasul de bord) sau cum ii spune pt ca din cate am inteles o sa imi trebuiasca ceva cod pt decodat. Este un Siemens VDO CCRT700 .
As vrea sa achizitionez acest cas: https://www.emag.ro/radio-mp3-player-auto-sony-dsxa410bt-usb-bluetooth-nfc-aux-control-siri-dsxa410bt-eur/pd/D62LJ0BBM/
Daca e sa ma bag la treaba mi-e frica ca nu se vor potrivi mufele din spate si s-ar putea sa pierd acel ceas de bord care imi indica temperatura, ora si data, etc.
Voi ce spuneti? Ar fi mai ok sa ma duc intr-un service auto, ceva?
De curand sunt posesor al unei Astra G Caravan din 2004, 1.7 CDTI, problema este urmatoarea: As vrea sa schimb casetofonul original cu altceva insa mi-e frica sa 'nu pierd' computerul de bord (ceasul de bord) sau cum ii spune pt ca din cate am inteles o sa imi trebuiasca ceva cod pt decodat. Este un Siemens VDO CCRT700 .
As vrea sa achizitionez acest cas: https://www.emag.ro/radio-mp3-player-auto-sony-dsxa410bt-usb-bluetooth-nfc-aux-control-siri-dsxa410bt-eur/pd/D62LJ0BBM/
Daca e sa ma bag la treaba mi-e frica ca nu se vor potrivi mufele din spate si s-ar putea sa pierd acel ceas de bord care imi indica temperatura, ora si data, etc.
Voi ce spuneti? Ar fi mai ok sa ma duc intr-un service auto, ceva?
valny
- Mesaje scrise: 18
- Masina: Astra 2001
- Cont inregistrat: 18 Jan 2017
- Mesaj Privat
ILike
- Mesaje scrise: 2
- Cont inregistrat: 02 Sep 2021
- Mesaj Privat
- SGlavendekic