dinflo
- Mesaje scrise: 62
- Masina: Vectra 2007 Z19DT
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 17 Mai 2010
- Mesaj Privat
- petertm
- **
- 102 mesaje
- din 13 Oct 2009
- Astra 2009 Z17DTR
- Timis
petertm
- Mesaje scrise: 102
- Masina: Astra 2009 Z17DTR
- Cont inregistrat: 13 Oct 2009
- Mesaj Privat
- banu ionut
- *
- 31 mesaje
- din 25 Jul 2011
- Vivaro 2008
- Alta tara
banu ionut
- Mesaje scrise: 31
- Masina: Vivaro 2008
- Cont inregistrat: 25 Jul 2011
- Mesaj Privat
- PROVID3R
- **
- 105 mesaje
- din 07 Nov 2015
- Astra 2005 Z17DTH
- Brasov
PROVID3R
- Mesaje scrise: 105
- Masina: Astra 2005 Z17DTH
- Cont inregistrat: 07 Nov 2015
- Mesaj Privat
- 34KLA
- 4,360 mesaje
- din 08 Sep 2004
- Corsa 2008 Z13DTJ
- Dolj
34KLA
- Mesaje scrise: 4,360
- Masina: Corsa 2008 Z13DTJ
- Cont inregistrat: 08 Sep 2004
- Mesaj Privat
- PROVID3R
- **
- 105 mesaje
- din 07 Nov 2015
- Astra 2005 Z17DTH
- Brasov
PROVID3R
- Mesaje scrise: 105
- Masina: Astra 2005 Z17DTH
- Cont inregistrat: 07 Nov 2015
- Mesaj Privat
- 34KLA
- 4,360 mesaje
- din 08 Sep 2004
- Corsa 2008 Z13DTJ
- Dolj
34KLA
- Mesaje scrise: 4,360
- Masina: Corsa 2008 Z13DTJ
- Cont inregistrat: 08 Sep 2004
- Mesaj Privat
PAndone
- Mesaje scrise: 2
- Masina: Vectra 2006 Z19DT
- Cont inregistrat: 15 Apr 2022
- Mesaj Privat
Salut tuturor !
Sunt nou pe forum si sper sa scriu unde trebuie despre problema pe care o am la masina mea ,Opel Vectra C ,din anul 2006.Daca deschid aceasta discutie umde nu trebuie,rog administrtorii sa stearga postarea.
Masina pe care o detin,are in dotare CD 70 Navi .Pana acum ceva vreme,modulul bluetooth functiona perfect . De la un timp,telefonul se conecteaza iar dupa o perioada scurta de timp,se deconecteaza.Ceea ce imi amintesc,eate faptul ca atunci cand am schimbat parbrizul,s-a rupt firul acela care duce la o chestie dreptunghiulara undeva in dreapta sus a parbrizului.Am lipit firele intre ele,asa cum am constatat ca erau inainte de a se rupe.Nu ramane conectat mai mult de 1 minut maximum,orice as face.
Stie cineva care ar putea fi problema ?
Sunt nou pe forum si sper sa scriu unde trebuie despre problema pe care o am la masina mea ,Opel Vectra C ,din anul 2006.Daca deschid aceasta discutie umde nu trebuie,rog administrtorii sa stearga postarea.
Masina pe care o detin,are in dotare CD 70 Navi .Pana acum ceva vreme,modulul bluetooth functiona perfect . De la un timp,telefonul se conecteaza iar dupa o perioada scurta de timp,se deconecteaza.Ceea ce imi amintesc,eate faptul ca atunci cand am schimbat parbrizul,s-a rupt firul acela care duce la o chestie dreptunghiulara undeva in dreapta sus a parbrizului.Am lipit firele intre ele,asa cum am constatat ca erau inainte de a se rupe.Nu ramane conectat mai mult de 1 minut maximum,orice as face.
Stie cineva care ar putea fi problema ?
- bibu16v
- 6,844 mesaje
- din 25 Jan 2016
- Astra 1995 X16XEL
- Alta tara
bibu16v
- Mesaje scrise: 6,844
- Masina: Astra 1995 X16XEL
- Cont inregistrat: 25 Jan 2016
- Mesaj Privat
PAndone
- Mesaje scrise: 2
- Masina: Vectra 2006 Z19DT
- Cont inregistrat: 15 Apr 2022
- Mesaj Privat
adip0pa
- Mesaje scrise: 5
- Masina: Astra 2005 Y17DT
- Cont inregistrat: 06 Aug 2022
- Mesaj Privat
- sebage
- 2,606 mesaje
- din 15 Jun 2019
- Alta tara
sebage
- Mesaje scrise: 2,606
- Masina:
- Cont inregistrat: 15 Jun 2019
- Mesaj Privat
Configurare incorecta.
Pentru a functiona ca functii de baza, este suficient ca cele doua (HU si Display) sa fie imperecheate intre ele.
Pentru a se integra perfect in cadrul unei anumite masini, ele trebuie configurate pentru respectiva masina.
Tind sa cred ca aici avem de-a face cu o configurare gresita pe "Low Speed CAN", cel putin, pentru ca ambele informatii sunt vehiculate pe acea magistrala.
Cand aduci un televizor de prin alta țarã, desi el acolo functiona perfect, la tine acasa trebuie sa il "inveti" programele, altfel ... pauza.
P.S. Toate acestea, daca am inteles eu bine si deci, cu perechea originala totul functiona in parametri.
P.P.S. Este suficient daca ai scris intr-un loc.
Pentru a functiona ca functii de baza, este suficient ca cele doua (HU si Display) sa fie imperecheate intre ele.
Pentru a se integra perfect in cadrul unei anumite masini, ele trebuie configurate pentru respectiva masina.
Tind sa cred ca aici avem de-a face cu o configurare gresita pe "Low Speed CAN", cel putin, pentru ca ambele informatii sunt vehiculate pe acea magistrala.
Cand aduci un televizor de prin alta țarã, desi el acolo functiona perfect, la tine acasa trebuie sa il "inveti" programele, altfel ... pauza.
P.S. Toate acestea, daca am inteles eu bine si deci, cu perechea originala totul functiona in parametri.
P.P.S. Este suficient daca ai scris intr-un loc.
adip0pa
- Mesaj Privat
Multumesc mult pt sfat ...tin sa precizez ca merge si meniul ascuns . Arata incarcarea bateriei corect temprratura antigelului la fel ,comezile oe volan merg si ele corect...de unde l am cumparat a venit cu mufa display care mai are un fir galben si unul albastru pe pinul 8 si 9 masina mea nu il are si inca ceva .. temperatura exterioara cand e frig creste si rezervorul de combustibil cand se goleste la fel creste range ul ...inca o data multumesc de sfaturi!
adip0pa
- Mesaj Privat
sorin2023
- Mesaje scrise: 3
- Masina: Antara 2010 Z20DMH
- Cont inregistrat: 13 Jul 2023
- Mesaj Privat