ropo
- Mesaje scrise: 8
- Masina: Grandland X 2017
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 09 Jul 2018
- Mesaj Privat
panna
- Mesaje scrise: 76
- Masina: Grandland X 2018
- Cont inregistrat: 26 Aug 2018
- Mesaj Privat
Salut!
Google zice:
“The screws may not have been tightened properly and may become loose. As a result, the tow-bar may detach. Vehicles manufactured between 8 November 2017 and 19 January 2018 should be inspected.
This is already the second Grandland X recall this year. The first one affects vehicles with a 1.6L B16DTH engine (LDI). Oil can enter the intake circuit and damage the engine.“
Google zice:
“The screws may not have been tightened properly and may become loose. As a result, the tow-bar may detach. Vehicles manufactured between 8 November 2017 and 19 January 2018 should be inspected.
This is already the second Grandland X recall this year. The first one affects vehicles with a 1.6L B16DTH engine (LDI). Oil can enter the intake circuit and damage the engine.“
danpc23
- Mesaje scrise: 4
- Cont inregistrat: 14 Oct 2018
- Mesaj Privat
https://car-recalls.eu/
e o alerta pentru Grandland cum ca nu sunt stranse bine suruburile din partea de jos de la amortizoare. nu stiu ce inseamna stranse bine, ca ar trebui sa se auda zgomot cand se trece peste denilvelari daca chiar nu ar fi stranse...
e o alerta pentru Grandland cum ca nu sunt stranse bine suruburile din partea de jos de la amortizoare. nu stiu ce inseamna stranse bine, ca ar trebui sa se auda zgomot cand se trece peste denilvelari daca chiar nu ar fi stranse...
panna
- Mesaj Privat
- LBosoanca428
- *
- 6 mesaje
- din 04 Feb 2018
LBosoanca428
- Mesaje scrise: 6
- Cont inregistrat: 04 Feb 2018
- Mesaj Privat
mai exista rechemera pentru update de soft. Am avut neplacuta surpriza sa nu ma mai lase sa pelc cu ea de pe loc ca e stricat siistemul de franare automata in caz d eurgenta optiune inexistenta pe masina mea.... Cand am mers la revizie au zis ca e rechemare pe update soft care rezolva si aceasta eroare .....
- dcrst75
- **
- 137 mesaje
- din 30 Mai 2018
- Grandland X 2018
- Mehedinti
dcrst75
- Mesaje scrise: 137
- Cont inregistrat: 30 Mai 2018
- Mesaj Privat
- bazate
- 504 mesaje
- din 26 Sep 2016
- Grandland X 2018 B12xht
- Bucuresti
bazate
- Mesaje scrise: 504
- Masina: Grandland X 2018 B12xht
- Cont inregistrat: 26 Sep 2016
- Mesaj Privat
- radu1006
- **
- 189 mesaje
- din 12 Oct 2019
- Grandland X 2019
- Bucuresti
radu1006
- Mesaje scrise: 189
- Masina: Grandland X 2019
- Cont inregistrat: 12 Oct 2019
- Mesaj Privat
- cosmin_b
- **
- 170 mesaje
- din 16 Mai 2018
- Grandland X 2018
- Bucuresti
cosmin_b
- Mesaje scrise: 170
- Cont inregistrat: 16 Mai 2018
- Mesaj Privat
panna
- Mesaj Privat
Daca motorul trage la fel de bine, nu ai martor de check engine, sau consumul nu a crescut considerabil...nu cred ca trebuie schimbata.
Nu stiu ce sa zic legat de rechemarile astea, eu n-am avut parte de niciuna, nici update de soft. Sincer nici nu stiu daca am filtru de particule sau nu, fiind 1.2 fabricata august 2018, cu cod motor B12XHT (EB2DTS) si NU varianta mai noua D12XHT (EB2ADTS).
Teoretic dealerul iti poate verifica in sistem daca sunt rechemari sau alte updateuri pe baza VIN-ului, dar cum operatiunea ia timp(cel putin la update, ca la schimbat piese plateste firma mama) nu se complica.
Cati dintre voi ati sunat la un dealer sa va zica daca trebuie vreun update? Ce ati primit a fost in context de revizie.
Nu stiu ce sa zic legat de rechemarile astea, eu n-am avut parte de niciuna, nici update de soft. Sincer nici nu stiu daca am filtru de particule sau nu, fiind 1.2 fabricata august 2018, cu cod motor B12XHT (EB2DTS) si NU varianta mai noua D12XHT (EB2ADTS).
Teoretic dealerul iti poate verifica in sistem daca sunt rechemari sau alte updateuri pe baza VIN-ului, dar cum operatiunea ia timp(cel putin la update, ca la schimbat piese plateste firma mama) nu se complica.
Cati dintre voi ati sunat la un dealer sa va zica daca trebuie vreun update? Ce ati primit a fost in context de revizie.