- Bigu Mihai
- *
- 19 mesaje
- din 26 Jul 2016
- Frontera 1998 Y22DTR
- Bucuresti
Bigu Mihai
- Mesaje scrise: 19
- Masina: Frontera 1998 Y22DTR
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 26 Jul 2016
- Mesaj Privat
Salut,
am si eu probleme cu un Opel Frontera b, imi consuma acumulatorul in 2, 3 saptamani, daca sta în parcare. Bateria este noua. Daca scot borna de la baterie si o pun din nou face scanteie. Cred ca are un consumator si nu stiu unde este. Ce service recomandati? A mai avut cineva o situatie asemanatoare?
am si eu probleme cu un Opel Frontera b, imi consuma acumulatorul in 2, 3 saptamani, daca sta în parcare. Bateria este noua. Daca scot borna de la baterie si o pun din nou face scanteie. Cred ca are un consumator si nu stiu unde este. Ce service recomandati? A mai avut cineva o situatie asemanatoare?
- SUPERDRAGOS
- 2,664 mesaje
- din 24 Aug 2007
- Frontera 2001 3.O DI
- Bucuresti
SUPERDRAGOS
- Mesaje scrise: 2,664
- Masina: Frontera 2001 3.O DI
- Cont inregistrat: 24 Aug 2007
- Mesaj Privat
Cred ca orice service cu electrician poate depista problema ta.Personal ti l-as recomanda pe colegul @kuskru,se baga in d-astea si mai are si el personal 2 Frontera,deci nu-departe de problema. 0720 376 676-cristi
PS-daca e vorba de 2-3 saptamani,e bateria cred.Daca era vorba de 2-3 zile,atunci da,puteai suspecta un consumator mare.Scanteia cred ca o face pentru ca ai usa deschisa,si implicit plafoniera.
PS-daca e vorba de 2-3 saptamani,e bateria cred.Daca era vorba de 2-3 zile,atunci da,puteai suspecta un consumator mare.Scanteia cred ca o face pentru ca ai usa deschisa,si implicit plafoniera.
- Bigu Mihai
- *
- 19 mesaje
- din 26 Jul 2016
- Frontera 1998 Y22DTR
- Bucuresti
Bigu Mihai
- Mesaje scrise: 19
- Masina: Frontera 1998 Y22DTR
- Cont inregistrat: 26 Jul 2016
- Mesaj Privat