daniel_h
- Mesaje scrise: 12
- Masina: Astra 2000 x18xe1
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 11 Feb 2014
- Mesaj Privat
Salutare colegii de ceva timp tot aveam in plan sa dau jos corp clapeta sa o curat cum trebuie..saptamana trecuta am incercat sa o curat pe sus cu spray de frana dar...pana nu faci o treaba ca la carte degeaba...de dimineata am inceput sa caut tutoriale pe aici cum sa o demontez de tot si ii multumesc lui sozel pentru articolul lui https://www.clubopel.com/viewtopic.php?t=86048
Bun..am dat jos " jucaria" si ca sa vad ca fostul propietar a pus in loc de garnitura un fel de silicon cred...era copt total...
Intrebarea mea este , pot sa ii fac garnitura din ceva anume sau ce sa pun ca..este weekend si numai gasesc pe nicaieri sa cumpar...+ ca daca ar fi sa gasesc astept sa fac precomanda banuiesc
O zi cat mai placuta 😉🤗
Bun..am dat jos " jucaria" si ca sa vad ca fostul propietar a pus in loc de garnitura un fel de silicon cred...era copt total...
Intrebarea mea este , pot sa ii fac garnitura din ceva anume sau ce sa pun ca..este weekend si numai gasesc pe nicaieri sa cumpar...+ ca daca ar fi sa gasesc astept sa fac precomanda banuiesc
O zi cat mai placuta 😉🤗
- bibu16v
- 6,844 mesaje
- din 25 Jan 2016
- Astra 1995 X16XEL
- Alta tara
bibu16v
- Mesaje scrise: 6,844
- Masina: Astra 1995 X16XEL
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 25 Jan 2016
- Mesaj Privat