Andrei MV
- Mesaje scrise: 5
- Masina:
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 19 Dec 2015
- Mesaj Privat
- mariocb
- 1,054 mesaje
- din 14 Jun 2016
- Astra 2016 1,4 XFT
- Braila
mariocb
- Mesaje scrise: 1,054
- Masina: Astra 2016 1,4 XFT
- Cont inregistrat: 14 Jun 2016
- Mesaj Privat
- bazate
- OP
- 509 mesaje
- din 26 Sep 2016
- Grandland X 2018 B12xht
- Bucuresti
bazate
- Mesaje scrise: 509
- Masina: Grandland X 2018 B12xht
- Cont inregistrat: 26 Sep 2016
- Mesaj Privat
Eu am GPL de la 69 km...acum am peste 66k..in 18 luni. Eu am avut schimbat cilindru ambreiaj in garantie dar in rest totul ok. Am optat pt garantia standar de 2 ani caci nu am incredere in preturile si servisul de marca..preferand un service multimarca sau de cartier.
Ca observatie motorul 1,4 aspirat e usor submotorizat fata de turbo, cel putin pe ST si poate un pic mai zgomotos, dar eu sunt foarte multumit de masina. Eu am ales o varianta de echipare de jos (AC, geamuri electrice fata, pilot, comenzi volan, faruri ceata) fiind sceptic fata de excesul de electronica...
Incerc sa fac 10% pe benzina...in special la drumurile lungi. Exista si GPL pe 1,4 T...nu pot da detalii ca nu stiu.
Eu nu stiu cat consuma in oras a mea..ca nu m-a interesat si oricum stilul de mers e ciudat cu asteptari la scoala si gradi...probabil in jur de 10 pe GPL. Nu vad diferenta de comportament intre benzina si GPL.
La GPL consumul creste direct proportional cu accelerarile mai sportive...altfel la un mers relativ constant consumul se apropie de ce indica CB pe benzina.
Ca exemplu ultima data am facut in jur de 200 km intr-o coloana de tiruri...mergeau cu 95 km/Hh afara si aproape legal in localitate. Valoarea pe bord a fost 4,4...consum real GPL a fost de 4.8%. In general mers cam 110 afara si 60 localitate (valori pe bord) media de consum este de 5.5 pe CB si de putin sub 7% GPL la pompa. Alimentez cu GPL la MOL si LUKOIL...si pretul variaza intre 2.20 si 2.35 litru...benzina 98 Rompetrol.
Andrei MV
- Mesaje scrise: 5
- Masina:
- Cont inregistrat: 19 Dec 2015
- Mesaj Privat