tanislav
- Mesaje scrise: 5
- Masina: Insignia 2011 A20DT
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 27 Apr 2012
- Mesaj Privat
Opel Insignia Sport Tourer 2011 A20DT 96 KW 130 CP
Din februarie de cand au venit zapezile am sesizat, cu greu, ca ceva nu era ok si masina parea uneori infranta. Dupa mai multe teste in traficul din Bucuresti am constatat ca la franarile bruste la semafoare de obicei daca apas mai tare pe frana masina se opreste si pedala de frana ramane la jumatea cursei. Cand incerc sa plec masina este ca si cu frana de mana trasa plus franele fata blocate. Dupa cateva pedale la frana isi revine si merge normal pina la urmatoatea frana brusca. Cel mai des se intampla cand motorul este cald si de fiecare data cand filtrul isi face regenerare, mareste clar temperatura din zona motorului. Nu stiu daca are legatura, dar am spus sa o trec la observatii. Am fost la service, am verificat etrierii fata, psitonase, culise.... test frane....schimbat si aerisit lichid frana. Toate par absolut in regula. Nu am primit nici un raspuns concret de la mecanici, vreo 5 cu care ma discutat si au vazut masina. Toti spun ca e o pompa.....numai ca ele sunt 3 la numar. Toti au venit cu diferite variante. Nimeni nu a intalnit concret aceasta problema si nu poate sa spuna ca este cea de ABS, cea centrala sau tulumba.
Asa ca ma bazez de experientele voastre poate s-a mai intalnit aceasta problema si as primi macar un sfat de la ce pompa sa incep!
Multumesc!
- baxt
- **
- 133 mesaje
- din 21 Aug 2015
- Insignia 2010
- Arges
baxt
- Mesaje scrise: 133
- Masina: Insignia 2010
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 21 Aug 2015