Trebeca
- Mesaje scrise: 56
- Masina: Astra 2011
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 01 Jan 2017
- Mesaj Privat
Salut!
De ceva timp tot aud o bataie la roata stanga fata, aceasta apare doar la viteza mica, denivelari, piatra cubica, si nicidecum la gropi.
Astazi am reusit sa ajung la un mecanic care mi a spus ca am joc in caseta de directie. Nu am masina de noua, a fost rulata doar in Belgia unde drumurile sunt relativ bune. Acesta a mai strans caseta din "piulitele de reglaj" insa nu este nici o imbunatatire, acum si volanul merge putin mai greu.
Saptamana viitoare o sa aflu parerea altui mecanic, vreau doar sa fiu sigur.
Intrebarea mea este: Se poate vedea daca o caseta de directie SH este buna inainte de a fi pusa pe masina ? 1000 euro este putin peste bugetul meu momentan..
Multumesc!
De ceva timp tot aud o bataie la roata stanga fata, aceasta apare doar la viteza mica, denivelari, piatra cubica, si nicidecum la gropi.
Astazi am reusit sa ajung la un mecanic care mi a spus ca am joc in caseta de directie. Nu am masina de noua, a fost rulata doar in Belgia unde drumurile sunt relativ bune. Acesta a mai strans caseta din "piulitele de reglaj" insa nu este nici o imbunatatire, acum si volanul merge putin mai greu.
Saptamana viitoare o sa aflu parerea altui mecanic, vreau doar sa fiu sigur.
Intrebarea mea este: Se poate vedea daca o caseta de directie SH este buna inainte de a fi pusa pe masina ? 1000 euro este putin peste bugetul meu momentan..
Multumesc!
- Tai-Pan
- 2,956 mesaje
- din 15 Jun 2017
- Astra 2017 B14NET
- Bucuresti
Tai-Pan
- Mesaje scrise: 2,956
- Masina: Astra 2017 B14NET
- Cont inregistrat: 15 Jun 2017
- Mesaj Privat
Trebeca
- Mesaj Privat
- yodus
- **
- 107 mesaje
- din 12 Jan 2009
- Astra 2017 B16DTE
- Galati
yodus
- Mesaje scrise: 107
- Masina: Astra 2017 B16DTE
- Cont inregistrat: 12 Jan 2009
- Mesaj Privat
Pai motivele pot fi multe, bieleta de directie, capete de bara, bieleta antiruliu, joc la pivot, bucsa de la brat, rulment , planetara sau cum spunea un coleg etrier sau placute de frana etc.E un intreg ansamblu acolo pe acea parte. Un mecanic competent verifica si-si spune parerea lui, nu prea merge pe banuieli.....noi ce sa spunem de aici?
Cand spui zgomot e foarte important sa spui ce fel de zgomot e.Chestia cu caseta de directie mi se pare exagerata daca nu chiar hazardanta.In cel mai rau caz aveai un joc la volan dar bataie putin probabil.
PS Aici nu putem decat sa ne dam cu parerea
Cand spui zgomot e foarte important sa spui ce fel de zgomot e.Chestia cu caseta de directie mi se pare exagerata daca nu chiar hazardanta.In cel mai rau caz aveai un joc la volan dar bataie putin probabil.
PS Aici nu putem decat sa ne dam cu parerea
Trebeca
- Mesaj Privat
Astazi am reusit sa ajung la un alt mecanic, unul care chiar si a dat silinta in a gasi problema care tot se lasa greu sa gasit. Se pare ca nu am nici un joc in caseta de directie si primul mecanic doar a vrut sa scape de mine repede, se gasesc multi din pacate. Am tras de tot ce se putea trage pe acolo astazi, am demontat barile stabilizatoare sa vedem daca au joc, am demontat fuzeta dupa pivotul basculei sa vedem daca pe acolo este ceve, nimic insa. Mecanicul banuieste insa bucsa de la bascula deoarece joaca putin mai mult decat cealalta, maine o va inlocui. Daca bataia nu o sa dispara nu o sa mai ramana decat amortizorul cu flansa. A facut chiar tot posibilul, am tras de etrier, am verificat toate piulitele, bucsi.... Vedem maine. Din cate am inteles nu se gasesc amortizoare aftermarket, doar original... cel putin asa mi a spus un agent de pe un site mare de piese auto.. Sa fie oare adevarat? In cazul in care ar trebui as fi interesat de unele Sachs.
Ultima modificare făcută de Trebeca la Mar 23 Jan, 2018 5:18 pm
Ultima modificare făcută de Trebeca la Mar 23 Jan, 2018 5:18 pm
- Tai-Pan
- 2,956 mesaje
- din 15 Jun 2017
- Astra 2017 B14NET
- Bucuresti
Tai-Pan
- Mesaje scrise: 2,956
- Masina: Astra 2017 B14NET
- Cont inregistrat: 15 Jun 2017
- Mesaj Privat
- deleted-119013
- **
- 132 mesaje
- din 07 Jun 2017
deleted-119013
- Mesaje scrise: 132
- Cont inregistrat: 07 Jun 2017
- Mesaj Privat
Trebeca
- Mesaj Privat
Trebeca
- Mesaj Privat
Maine or sa imi soseasca amortizoarele SACHS, rulmentii si protectiile. O sa le inlocuiesc probabil Sambata si tot atunci o sa va spun daca bataia a disparut. O intrebare off topic... Cum pot identifica daca am injectoare denso sau bosch?. Dimineata la frig am o bataie de toata frumusetea care dispare cand motorul se incalzeste.....
Trebeca
- Mesaj Privat
Trebeca
- Mesaj Privat