ELupu
- Mesaje scrise: 2
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 13 Feb 2018
- Mesaj Privat
Simptome: Bunã ziua! Am o Vectra b cu motor x16szr care dupã ce se încãlzește la 90° începe sa dea mici rateuri la relanti, coboarã turația la 750 și de acolo începe sa scadã și se bâlbâie. Inițial, m-am dus cu ea la RAR în vederea înmatriculãrii. Acolo am fost respins din cauza noxelor mari și scurgerilor de ulei. M-am dus la un service unde mi-au spus ca nu am compresie într-un cilindru și ca nu mai am ce face cu mașina. Apoi am fost la un mecanic care mi-a spus ca se rezolva și mi-a segmentat motorul. Am schimbat bujii, toate garniturile posibile, segmenți, supape, cuzineti, curele.. Mi-a scos o mufa din spatele motorului și mi-a zis ca ala e debitmetrul si ar trebui înlocuit. Colac peste pupãza am vãzut ca tot îmi curge ulei. Dupã o privire mai atenta am observat ca eu nu am debitmetru. Va rog sa ma ajutați cu o pãrere, sunt începãtor, am 18 ani și chiar nu știu ce sa mai fac cu ea. Mulțumesc!
Cod(uri) eroare:
----
Model: Vectra B
An fabricatie: 1996
Cod motor: x16szr
Cod(uri) eroare:
----
Model: Vectra B
An fabricatie: 1996
Cod motor: x16szr
big_electro61- Suspendat
- 4,492 mesaje
- din 24 Oct 2008
- Astra 2008 Z13DTH
- Alta tara
big_electro61- Mesaje scrise: 4,492
- Masina: Astra 2008 Z13DTH
- Cont inregistrat: 24 Oct 2008
- Mesaj Privat
Eu sunt curios daca s-a facut test de compresie inainte de a se incepe reparatia motorului,urmat firesc de un al 2-lea test dupa reparatie,pentru a vedea rezultatul(cistigul) reparatiei. Nu vreau sa deranjez(jicnesc) in nici un fel,dar cred ca ne aflam intr-o situatie total nedorita..., masina veche,mecanic nepriceput si proprietar tinar(incepator)...
ELupu
- Mesaje scrise: 2
- Cont inregistrat: 13 Feb 2018
- Mesaj Privat
Sunt total de acord, mulțumesc. S-a rezolvat prin banala înlocuire a unei fișe. A fost mai greu sa o repar din cauza faptului ca nu aveam numere și nu puteam sa ma deplasez. A trecut prin mana a doi "mecanici" și niciunul nu și-a dat seama, au zis ca sunt bune. Învãțãturã de minte. O sa caut un service bun de acum înainte.