- GBarbuceanu
- OP
- 3 mesaje
- din 22 Dec 2017
GBarbuceanu
- Mesaje scrise: 3
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 22 Dec 2017
- Mesaj Privat
Salut am si eu o întrebare am cumparat un opel astra j din 2012 si la achimbator lumina anbientala nu se vedea deloc si am crezut ca e defecta am cumparat ledurile sa le schimb si cînd am desfacut la schimbator sa le schimb am constatat ca mergeau ai ale ei dar era lumina foarte slaba si am schimbat cu lumina cea noua si la fel se vedeau lumina foarte slaba cum nu ar avea curent suficient sau ar fi data încet .Am incercat din meniu masini din butonul de lumini de bord dar nimic .Are cineva idee care ar fi cauza.
- mikyboy
- 5,734 mesaje
- din 08 Dec 2006
- Insignia 2014 A20TDH
- Sibiu
mikyboy
- Mesaje scrise: 5,734
- Masina: Insignia 2014 A20TDH
- Cont inregistrat: 08 Dec 2006
- Mesaj Privat
- mariocb
- 1,055 mesaje
- din 14 Jun 2016
- Astra 2016 1,4 XFT
- Braila
mariocb
- Mesaje scrise: 1,055
- Masina: Astra 2016 1,4 XFT
- Cont inregistrat: 14 Jun 2016
- Mesaj Privat
Salut am si eu o întrebare am cumparat un opel astra j din 2012 si la achimbator lumina anbientala nu se vedea deloc si am crezut ca e defecta am cumparat ledurile sa le schimb si cînd am desfacut la schimbator sa le schimb am constatat ca mergeau ai ale ei dar era lumina foarte slaba si am schimbat cu lumina cea noua si la fel se vedeau lumina foarte slaba cum nu ar avea curent suficient sau ar fi data încet .Am incercat din meniu masini din butonul de lumini de bord dar nimic .Are cineva idee care ar fi cauza.
Se vad mai slab decat cele din poze ( portiere si schimbator) ?
![](http://s3-eu-west-1.amazonaws.com/2013.clubopel.com/images/2013/blank.gif)
Foto e de la fosta J , iar ledurile erau vizibile foarte putin pe timp de zi , dar noapte erau "wow" !
- GBarbuceanu
- OP
- 3 mesaje
- din 22 Dec 2017
GBarbuceanu
- Mesaje scrise: 3
- Cont inregistrat: 22 Dec 2017
- Mesaj Privat