Consum motor 1.4 turbo 150 cai, benzina 99 petrom, in mare parte, la 40k, acum am 41k, ca sa va faceti o idee, mers normal spre tare numai cu CC, din ce am vazut pe autostrada este o difeeenta de 2℅ intre CC(+) si picior(-). Eu merg numai cc ca imi amorteste piciorul p acceleratie si nu imi place. Depasesc in mod normal nu imi place sa risc, tocmai un nene care m-a depasit sambata, aveam vreo 90 a intrat intre 2 tiruri si a murit, drum blocat, inchid paranteza.
Am sa fac o poza si la consumul mediu la 40k, dar va zic ca este 7,3 din ce am vazut pe net e normal pt acest model de corsa, nu m-as fi suparat sa fie mai mic... Calculat pe baza bonurilor imi da un consum de 7,56 deci este in regula, marja de eroare e mica. Viteza medie este... Am sa pun o poza ca am uiytat
Cel mai mic consum, in strainatate 4 si ceva, am poza prin tel, cu benzina lor, in tara nu am reusit mai putin de 5,1 niciodata si asta la drum de 2k km parca, in general valoarea este intre 5.5 si 7.2.
Acum costul total al benzinei, la un prim calcul va zic la 40k, o sa mai calculez odata, mi-a dat paisprezecemiioptsutecinci LEI. M-a amuzat enorm mihai care a estimat un cost de 9500 lei, pai nici la motorina nu iese atat
Mult? Putin? Astept pareri. O zi placuta