Joi 23 Nov, 2017 12:58 am
La multi ani, detinatorilor !...si sa nu va para rau nici-un moment nedetinatorilor !...frustratilor cum am fost etichetati cei care nu au prins ticket rabla (si nu din cauza noastra ci a dealerilor care trebuiau sa-l obtina si au profitat de aceasta campanie Rabla 2017 , sa ne poata ademeni sa cumparam un auto care in scurt timp nu va mai fi fabricat)....si ce sa vezi ! :dealerii au revenit cu oferta facand reducere de 1000 E cu ridicare pana la sfarsitul lunii noiembrie, evident refuzata categoric de mine, pe motiv ca in contract era vorba de valoarea tiket 1450 E !...repet, nu suport manipularile jegoase si nici aprecierile subiective, desi pe aici posteaza si persoane cu bun simt !?...
Pana va expira garantia , cititi in urma ce probleme apar, si nu omiteti, ansamblul pedalier, turbina, ambreiajul, semnalele CB care o sa va zapaceasca si chiar daca o diagnosticare domestica este 30 lei o sa fiti surprinsi cat de des o sa fiti nevoiti sa o faceti...
In rest, toate cele bune !...va respect pe toti desi am un J din 2015 sper sa scap de el.....
Nu-mi dati raspuns ca parasesc grupul chiar in acest moment !...va pup si succes !