- serbdaniel1994
- OP
- 1 mesaje
- din 12 Oct 2017
- Astra 2011
- Bucuresti
serbdaniel1994
- Mesaje scrise: 1
- Masina: Astra 2011
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 12 Oct 2017
- Mesaj Privat
Salut,
Am un opel astra J din 2011 motor 1.7 cdti cumparata in anul 2016,din acel an am AC-ul nu functioneaza mai mult de 3 luni si anume la fiecare 3-4 luni sau chiar mai des trebuie sa pun freon in AC. La prima defectiune s-a schimbat radiatorul pentru ca era spart si de atunci nu se gaseste nici macar o fisura in sistemul de AC. Daca ati avut aceleasi probleme cu AC-ul va rog sa-mi raspundeti.
Multumesc!
Am un opel astra J din 2011 motor 1.7 cdti cumparata in anul 2016,din acel an am AC-ul nu functioneaza mai mult de 3 luni si anume la fiecare 3-4 luni sau chiar mai des trebuie sa pun freon in AC. La prima defectiune s-a schimbat radiatorul pentru ca era spart si de atunci nu se gaseste nici macar o fisura in sistemul de AC. Daca ati avut aceleasi probleme cu AC-ul va rog sa-mi raspundeti.
Multumesc!
- deleted-30842
- 1,416 mesaje
- din 06 Mar 2009
deleted-30842
- Mesaje scrise: 1,416
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 06 Mar 2009
- Mesaj Privat
Ai bagat substanta de contrast in freon si ai verificat cu lampa uv? E clar ca pierde pe undeva si se vede si cand videaza instalatia inainte de incarcare daca ai pierderi.Eu am incarcat acum vreo 2 luni si mesterul mia spus ca pierde pe undeva dar f.putin si se pare ca inca merge ,nu stiu daca a mai pierdut ceva ,dar inca baga rece.