Va salut baieti ( si fete daca avem pe aici ). De vreo doua saptamani sunt proaspatul posesor al unui Vectra C 1.8 VVT din 2006 si am si eu mici chichite de rezolvat la el. Nu o sa ma iau de faptul ca e cam lenes, deoarece stiu ca asta se datoreaza jantelor pe 19 😂 Am o problema cu geamul electric de pe dreapta spate si anume e “mort”. Nu merge deschis deloc, nici de la sofer si nici de pe usa respectiva, deci problema nu ar fi din firele ce intra in usa, din moment ce nu merge nici de pe usa respectiva. Luminile de pe buton se aprind, deci teoretic acesta primeste curent, dar la apasare nu se intampla absolut nimic, asa ca dupa lungi cautari pe ebay am cumparat un motoras cu 10£ si vreau sa il schimb. Aici intervine problema: cum il schimb? Cum se da fata de usa jos? Risc cumva sa mi se lase macaraua cu tot cu geam in usa in timpul schimbarii? Imi cer scuze daca intrebarile sunt puerile, dar e primul meu C. La B-ul de acasa nu imi faceam probleme, ca pe ala l-am desfacut si ansamblat inapoi de cateva ori, in schimb ce pe asta inca nu am apucat sa fac practica.
![](//s3-eu-west-1.amazonaws.com/2013.clubopel.com/images/2013/blank.gif)