Sam 16 Sep, 2017 7:53 pm
salut!sper sa fi postat bine pentru ca nu am mai vazut nici o postare mai actuala pe nicaeri.C a orice om mai trebuie sa inoim si noi parcul auto si uite asa am devenit posesorul unu OPEL ASTRA H cu motor de 1.7 74 kw , Z17dth .Eu fiind posesorul unui golf 3 1.8 benzina care inca mai are viata in el.dupa ce am achizitionat masina am facut schimbul de ulei si filtre cum e si normal , dar am observa ca vasul de expansiune era foarte curat (adica alb, incolor), am bagat degetelul si am gustat (metoda batraneasca) si surpriza nu era antigel ci era apa chioara..... Bun....trebuie antigel , cumpar antigel, dar am vazut ca are si mufa de nivel al antigelului......( uraaa majoritatea nu au, tin sa precizez ca masina nu e cu multe dotari, fara bandouri , fara oglinzi electrice, fara manere si oglinzi vopsite inn culoarea masiniii) dar mufa avea o sirma bagata in ea .miam dat seama ca trebuie schimbar senzorul.... am cumparat altul pe original...dar dupa ce l-am montat am observat ca tot apare eroarea....Intrebare.CUM FUNCTIONEAZA ACEST SENZOR pentru ca eu cand la-am scos din locasul sau nu a curs antigel deloc......ce altceva ar putea avea sa imi apara eroarea astta.....COOLANT LEVEL. Am antigel la nivel! multumesc anticipat.