CPaunescu
- Mesaje scrise: 4
- Masina: Astra 2005
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 26 Aug 2017
- Mesaj Privat
Buna ziua,
Am si eu urmatoare problema:
M am trezit in mers ca nu mai puteam sa schimb vitezele; am tras pe dreapta si functioneaza cand sta pe loc. In mers schimba f greu uneori deloc.
Ce e ciudat ca parca si troncane ceva in timp ce schimb stand pe loc. si merge mai greu decat inainte.
Nu stiu daca are legatura sau e paranoia dar se aude si un suierat in motor cand trec din treapta 2 in 1.
Ceva pareri?
Cod(uri) eroare:
----
Model: Astra
An fabricatie: 2005
Cod motor:
Am si eu urmatoare problema:
M am trezit in mers ca nu mai puteam sa schimb vitezele; am tras pe dreapta si functioneaza cand sta pe loc. In mers schimba f greu uneori deloc.
Ce e ciudat ca parca si troncane ceva in timp ce schimb stand pe loc. si merge mai greu decat inainte.
Nu stiu daca are legatura sau e paranoia dar se aude si un suierat in motor cand trec din treapta 2 in 1.
Ceva pareri?
Cod(uri) eroare:
----
Model: Astra
An fabricatie: 2005
Cod motor:
CPaunescu
- Mesaj Privat
Revin cu un update. Pe loc schimba perfect in toate. Pleaca cu viteza 1 sau cu spatele fara probleme. Pedala de ambreiaj nu este moale, nu vibreaza troncane nimic nici la jumatate de cursa nici cu el ridicat.
In mers shimba ok acum cu o singura problema! cand vreaus a revin in treapta 1 indiferent din care treapta intra foarte greu, trebuie sa astept aprape sa se opreasca masina si se aude un suierat in cutie/ motor in timp e ma chinui sa bag treapta 1.
Posibil sa nu mai fie ulei in cutie? Cum se poate verifica nivelul uleiului?
In mers shimba ok acum cu o singura problema! cand vreaus a revin in treapta 1 indiferent din care treapta intra foarte greu, trebuie sa astept aprape sa se opreasca masina si se aude un suierat in cutie/ motor in timp e ma chinui sa bag treapta 1.
Posibil sa nu mai fie ulei in cutie? Cum se poate verifica nivelul uleiului?
- nolob
- **
- 182 mesaje
- din 04 Oct 2010
- Astra 2005 Z19DTH
- Bucuresti
nolob
- Mesaje scrise: 182
- Masina: Astra 2005 Z19DTH
- Cont inregistrat: 04 Oct 2010
- Mesaj Privat
CPaunescu
- Mesaj Privat
RNicoara
- Mesaje scrise: 20
- Cont inregistrat: 16 Feb 2017
- Mesaj Privat
Este normal sa nu te lase sa intri in trapta 1 in mers. Asa face si a mea. O data ce am 5km/h, pot doar cu greu sa o aduc in treapta 1...
In principiu nu ar trebui sa intri in treapta 1 decat daca esti stationat.
Daca bagi in 1 in loc de 3, iti blochezi rotile, asa ca nu te lasa cutia sa faci asta. Este normal.
Ai observat problema si al alte viteze?
In principiu nu ar trebui sa intri in treapta 1 decat daca esti stationat.
Daca bagi in 1 in loc de 3, iti blochezi rotile, asa ca nu te lasa cutia sa faci asta. Este normal.
Ai observat problema si al alte viteze?
CPaunescu
- Mesaj Privat