Link83
- Mesaje scrise: 4
- Masina: Mokka 2016
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 16 Sep 2016
- Mesaj Privat
Buna,
am fost in weekend plecat la un drum mai lung cand apas normal pedala de ambreiaj sa schimb viteza si aud o pocnitura zdravana ca si cum s-ar fi rupt un plastic. Initial m-am speriat ca s-a rupt pedala, dar masina nu parea sa aiba nimic, frana/accelera normal.
Cand am ajuns la destinatie am coborat din masina si am vazut 2 piese metalice albe pe pres:
Surpriza arcul de la abreiaj rupt in 2, am cautat putin pe internet si am vazut ca o problema similara era si la Corsa prin ani 2007.
Masina nou, 12.000 KM si doar 9 luni.
Sunt programat la service in garantie la o constatare peste cateva zile sa vad ce zic mecanici lor. Am inteles ca este posibil sa schimbe toata pedala ceea ce mi se pare stupid. Am o teama ca odata ce incep sa defaca Dumnezeu stie ce plastice o sa inceapa sa zdrangane.
Are careva un Autodata sa imi dea codul de piesa, sunt curios daca nu se gaseste numai arcu, la o adica ma chinui eu un pic si il schimb.
Mersi
Ladislau
am fost in weekend plecat la un drum mai lung cand apas normal pedala de ambreiaj sa schimb viteza si aud o pocnitura zdravana ca si cum s-ar fi rupt un plastic. Initial m-am speriat ca s-a rupt pedala, dar masina nu parea sa aiba nimic, frana/accelera normal.
Cand am ajuns la destinatie am coborat din masina si am vazut 2 piese metalice albe pe pres:
Surpriza arcul de la abreiaj rupt in 2, am cautat putin pe internet si am vazut ca o problema similara era si la Corsa prin ani 2007.
Masina nou, 12.000 KM si doar 9 luni.
Sunt programat la service in garantie la o constatare peste cateva zile sa vad ce zic mecanici lor. Am inteles ca este posibil sa schimbe toata pedala ceea ce mi se pare stupid. Am o teama ca odata ce incep sa defaca Dumnezeu stie ce plastice o sa inceapa sa zdrangane.
Are careva un Autodata sa imi dea codul de piesa, sunt curios daca nu se gaseste numai arcu, la o adica ma chinui eu un pic si il schimb.
Mersi
Ladislau
- bibu16v
- 6,844 mesaje
- din 25 Jan 2016
- Astra 1995 X16XEL
- Alta tara
bibu16v
- Mesaje scrise: 6,844
- Masina: Astra 1995 X16XEL
- Cont inregistrat: 25 Jan 2016
- Mesaj Privat
Link83
- Mesaje scrise: 4
- Masina: Mokka 2016
- Cont inregistrat: 16 Sep 2016
- Mesaj Privat
- yeti
- **
- 400 mesaje
- din 05 Nov 2006
- Mokka 2016 B1.4NET
- Bucuresti
yeti
- Mesaje scrise: 400
- Masina: Mokka 2016 B1.4NET
- Cont inregistrat: 05 Nov 2006
- Mesaj Privat
Eu si cu un coleg de serviciu am luat Corsa D in 2006, comandata in aceasi zi, deci cel mai probabil fabricata in acelasi lot. Lui i s-a rupt arcul, nu mai stiu dupa cat timp. La mine a rezistat cel putin 8 ani psna am vandut masina.
Acum am Mokka de foarte scurt timp. Colegul are Insignia de vreo 3-4 ani. Lui nu i s-a mai rupt arcul pedalei de ambreiaj. Sa ma astept acum sa fie randul meu la defect? )
Acum am Mokka de foarte scurt timp. Colegul are Insignia de vreo 3-4 ani. Lui nu i s-a mai rupt arcul pedalei de ambreiaj. Sa ma astept acum sa fie randul meu la defect? )
- mariani
- 769 mesaje
- din 26 Dec 2007
- Mokka 2014
- Constanta
mariani
- Mesaje scrise: 769
- Masina: Mokka 2014
- Cont inregistrat: 26 Dec 2007
- Mesaj Privat
Link83