CGRazvan
- Mesaje scrise: 1
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 18 Aug 2017
- Mesaj Privat
Salut , am achizitionat de curand un Opel Astra 1.7 , ce are ca si casetofon un Siemens Vdo Cdr 500 , problema mea este ca acestuia ii apare mesajul SAFE , si din cate am inteles ,este blocat , dupa mai multe cautari , am reusit sa ajung sa introduc codul pentru deblocare , dar bineinteles nu il aveam , asa ca am fost la reprezentanta Opel , iar acestia , primind datele masini si plata necesara , mi-au putut genera codul , dar surpriza , nici acela nu este functional , deci rugamintea mea este , daca ofer seria casetofonului ma puteti ajuta cu un cod de deblocare ! Va multumesc anticipat
- bibu16v
- 6,844 mesaje
- din 25 Jan 2016
- Astra 1995 X16XEL
- Alta tara
bibu16v
- Mesaje scrise: 6,844
- Masina: Astra 1995 X16XEL
- Cont inregistrat: 25 Jan 2016
- Mesaj Privat
- ahappyuser
- 6,745 mesaje
- din 05 Apr 2010
- Astra 2005 Z17DTH
- Sibiu
ahappyuser
- Mesaje scrise: 6,745
- Masina: Astra 2005 Z17DTH
- Cont inregistrat: 05 Apr 2010
- Mesaj Privat
Oh, yeah...! cel ce a decodat radioCDPlayer-ul tau i-a schimbat firmware-ul intern ca sa nu manânce mult prea usor reprezentanta Opel o pâine de la cine e dispus sa platesca ,, o gramada de ca$$h pentru un banal cod de radioCDPlayer,,. Reprezentanta Opel doar se uita intr-un tabel, vede ce cod a a avut radioCDPlayer-ul de pe masina cand a plecat pe poarta fabricii si atunci ala e, apoi iti ia banu' pentru aceasta banala informatie. Doar ca, surpriza! Electronistul din România care a mai decodat casetofonul tau inainte sa ajunga pe masina ta a fost inteligent, a schimbat firmware-ul intern din casetofon prin clonare de pe un altul exact la fel, si atunci... Reprezentanta Opel si-a mai luat o tzeapa! Cam asa se procedeaza daca te duce capul (ex. ai ceva cunostinte de informatica ca si electronist) si te ocupi de decodari casetofoane auto.
EXACT asa cum a scris colegul mai sus, singura sansa este un atelier de decodari casetofoane (un electronist care iti va scrie un fisier firmware fara cod, sau unul cu cod si-ti va da codul). Un pret decent pentru operatiune e 25lei si dureaza aproximativ 10min operatiunea de decodare.
Nu mai pot de curiozitate... Cum a procedat reprezentanta cand a vazut ca nu e bun codul ? Ti-a luat banii, sau ?
EXACT asa cum a scris colegul mai sus, singura sansa este un atelier de decodari casetofoane (un electronist care iti va scrie un fisier firmware fara cod, sau unul cu cod si-ti va da codul). Un pret decent pentru operatiune e 25lei si dureaza aproximativ 10min operatiunea de decodare.
Nu mai pot de curiozitate... Cum a procedat reprezentanta cand a vazut ca nu e bun codul ? Ti-a luat banii, sau ?
- bibu16v
- 6,844 mesaje
- din 25 Jan 2016
- Astra 1995 X16XEL
- Alta tara
bibu16v
- Mesaje scrise: 6,844
- Masina: Astra 1995 X16XEL
- Cont inregistrat: 25 Jan 2016
- Mesaj Privat
- ahappyuser