Dupa ce am facut un topic pe alt forum despre ce posibilitate de masini noi am in 10.000 de euro, cu domnii de acolo m-am oprit pe modelul Opel Astra I 1.4 Turbo 140CP printre altele.
Curiozitatea m-a impins sa ma duc s-o vad si in realitate si m-a facut sa ma indragostesc de ea
Dupa o discutie cu dealerul din Bucuresti de la Radacini am inteles ca trebuie sa astept luni bune pentru ceva pe comanda si ca tot ce exista la ei in showroomuri e rezervat si ca prin octombrie inceput de noiembrie primesc si eu ceva plus ca oferta lui a fost care nu mi-a placut, scor mare, optiuni putine, 12.300euro + rabla.
Acestea fiind spuse, am inceput sa caut versiuni, optiuni si mai important, locuri de unde pot s-o cumpar.
Eu sunt mai ambitios asa si nu stiu sa ma dau batut sunt cam visator asa desi am 30 de ani si am m-am gandit ca nu au ei, nu si restul Romaniei.
Asa ca am luat-o la modul batranesc si am dat mesaj multor reprezentante Opel din Romania, de la Cluj la Iasi, de acolo in Constanta, Slobozia, Calarasi, Bacau, Focsani pana la imprejurimile Bucurestiului, Ploiesti, pe urma mai central prin Brasov si tot asa spre Timisoara ca vorba aceea "Nu stie Vestul ce face Estul" (era cu stanga despre dreapta)
Am zis daca tot e s-o fac, macar s-o fac in stil mare
Si BANG, astazi a inceput sa se inroseasca telefonul cu oferte variate, variante de optiuni diverse si timpi de primit masina care mai de care mai buni si mai rapizi.
Dealerii la fel ca ofertele, sictiriti unii dintre ei, parca imi faceau ei un favor ca vreau sa cumpar o masina de la ei, altii foarte miserupisti, nici nu s-au sinchisit sa ma sune, altii mi-au dat un copy paste asa la inchis gura pe email, altii mi-au dat niste oferte de nici in Bucuresti nu si-au incercat-o in stilul asta
Asadar, dupa ce am citit si topicul ala nebun de sute de pagini daca "e buna la ceva", sa zic ca am citit 150 de pagini, am zis sa deschid si aici un topic cu intrebari si discutii despre ce am de gand si ce mai gasesc prin Romania.
N-o sa va pun intrebari de genul "ce gandesc femeile?" ca va pun pe toti in capul meu si nu vreau asta
Pentru inceput o sa va zic ca e un fel de franceza mecanica pentru mine, adica am ramas pe fiecare semestru in facultate cu restanta si restanta la restanta, n-am mare idee, dar sigur sunt unde trebuie.
Nu vreau sa pun toate ofertele aici ca n-are rost si de la o posta nu sunt bune, si asa am scris o gramada, o sa pun cateva:
[GWD] Magnetic Silver Metallic (Flip Chip) metalizat
[LP84] Pachet Enjoy: Sistem de climatizare, pe doua zone, automat,
sistem de control electronic al temperaturii, Volan cu 3 spite, imbracat
in piele, Proiectoare ceata
€410
[DT4] Pachet Fumatori (bricheta si scrumiera) €10
[T3U] Proiectoare ceata €0
[RU5] Roata de rezerva utilizare temporara, 16" €40
[KA1] Scaune fata cu incalzire €0
[CJ2] Sistem de climatizare, pe doua zone, automat, sistem de control
electronic al temperaturii €0
[TANL] Tapiterie stofa Wega, Jet Black