MOli23 a scris:Felicitari pt descriere , sa ai parte de ea si sa faci mii de km fara probleme , ca la ce drumuri avem... Foarte frumoasa si eleganta 😊 o sa folosesti carligul de remorcare la ceva sau l-ai comandat ca si mine "pentru" bizoni din trafic care merg lipiti in spate ? De curios intreb 😊
A si inca ceva unde ti-ai facut casco ? Si o sa ii aplici ceva protectie ceramica + ceara dupa ?
Moli..carligul de remorcare l-am pus pt doua operatiuni: prima..pt bizoni si a doua pentru un suport de bicicletecare sa stea pe cui.
CASCO...am de la Generali. Putin mai mic ca cel oferit de Allianz la opel 24. Apropo....cere o oferta pentru opel 24 de la dealer pe parte de CASCO. S-ar putea sa prinzi in jur de 360 euro.
RCA..tot la Generali..mi-am facut transfer de clase bonus...mi-a scazut cu 200 lei fata de standard..de la 620/an la 420/an, logic in lei.
Ceara..chiar si cu cea cu protectie ceramica... de la o firma japoneza...BANUIESC CA DE EA AI VORBIT...nu o voi aplica. Vopseaua e noua.. de ce sa o atac. Se aplica brin abraziune..deci posibil sa stric stratul de lac. E ok asa cum e acum. O sa incerc o folie transparenta(autocolant) pe botul masinii, praguri si laterale..sa o protejez de lovituri, zgarieturi....