- SorinRomaItalia
- OP
- 29 mesaje
- din 07 Jun 2017
- Zafira 2005 Z18XER
- Italia
SorinRomaItalia
- Mesaje scrise: 29
- Masina: Zafira 2005 Z18XER
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 07 Jun 2017
- Mesaj Privat
Am masina de putin timp.
Zafira B , 1.8 benzina cu instalatie gpl, Cosmo din 2006.
Nu se aprinde martorul luminos al franei de stationare, frana de mana. Semnul acela exclamativ in cerc. Am vazut pe o Zafira diesel, tot B, tot din perioada aia, ca se aprinde. Deci ar putea fi un defect la a mea? Sau a fost dezactivat ceva ? Am Opcom dar nu stiu unde sa vad lucrul asta. M-ar putea ghida cineva , daca asta ar fi problema?
Sau e pur si simplu un bec ars in bord? Daca asta ar fi cazul, nu cred ca ar fi o mare problema, poate as lasa asa. Oricum, functioneaza semnalatorul acustic daca plec cu frana de mana trasa.
Zafira B , 1.8 benzina cu instalatie gpl, Cosmo din 2006.
Nu se aprinde martorul luminos al franei de stationare, frana de mana. Semnul acela exclamativ in cerc. Am vazut pe o Zafira diesel, tot B, tot din perioada aia, ca se aprinde. Deci ar putea fi un defect la a mea? Sau a fost dezactivat ceva ? Am Opcom dar nu stiu unde sa vad lucrul asta. M-ar putea ghida cineva , daca asta ar fi problema?
Sau e pur si simplu un bec ars in bord? Daca asta ar fi cazul, nu cred ca ar fi o mare problema, poate as lasa asa. Oricum, functioneaza semnalatorul acustic daca plec cu frana de mana trasa.
- bibu16v
- 6,844 mesaje
- din 25 Jan 2016
- Astra 1995 X16XEL
- Alta tara
bibu16v
- Mesaje scrise: 6,844
- Masina: Astra 1995 X16XEL
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 25 Jan 2016
- Mesaj Privat
- SorinRomaItalia