mariux
- Mesaje scrise: 19
- Masina: Vectra 2003 Z18XE
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 08 Nov 2007
- Mesaj Privat
salut.
am o vectra 2003 care insa nu imi arata consumul instant si alte functii ale calculatorului de bord.
nu ma intrebati daca a aratat vreodata pt ca e luata SH.
Intrebarea ar fi daca este posibil ca masina sa nu fie prevazuta cu asa ceva. Pe ea am si mufa de odb2 si de aceea imi este greu sa cred ca in 2003 se mai faceau fara consum afisat. Nu ma deranjeaza pt ca ii stiu consumul si nu e tocmai micutz
am o vectra 2003 care insa nu imi arata consumul instant si alte functii ale calculatorului de bord.
nu ma intrebati daca a aratat vreodata pt ca e luata SH.
Intrebarea ar fi daca este posibil ca masina sa nu fie prevazuta cu asa ceva. Pe ea am si mufa de odb2 si de aceea imi este greu sa cred ca in 2003 se mai faceau fara consum afisat. Nu ma deranjeaza pt ca ii stiu consumul si nu e tocmai micutz
- Tabac
- **
- 353 mesaje
- din 27 Nov 2007
- Vectra 2002 Z22SE
- Prahova
Tabac
- Mesaje scrise: 353
- Masina: Vectra 2002 Z22SE
- Cont inregistrat: 27 Nov 2007
- Mesaj Privat
salut mariux
si eu tot la SH am luat masina mea Vectra C din 2002 si nu imi arata consumul si celelalte functii...asa vin ele din fabrica fara astea activate(nu ma intreba de ce)
Eu am maneta din dreapta volanului cu 3 butoane si display pe 3 randuri TID si am mers la baietii de la reprezentanta din Brasov, str. Harmanului si in nici 10 min m-au rezolvat, nu cu multi bani 67 ron..scurt si la obiect.
Iti arata apoi mai multe chestii pe display: cat ai mers de la ultima resetare, cati km iti mai ajunge gazul, media de viteza, consum instantaneu, consum mediu...eu zic ca e un bun folositor.
Bineinteles ca in functie si de ce dotari ai pe masina, iti pot aparea mai multe chestii.
Iti sugerez sa faci un drum pe la o reprezentanta ca te rezolva si pe tine...bafta!
si eu tot la SH am luat masina mea Vectra C din 2002 si nu imi arata consumul si celelalte functii...asa vin ele din fabrica fara astea activate(nu ma intreba de ce)
Eu am maneta din dreapta volanului cu 3 butoane si display pe 3 randuri TID si am mers la baietii de la reprezentanta din Brasov, str. Harmanului si in nici 10 min m-au rezolvat, nu cu multi bani 67 ron..scurt si la obiect.
Iti arata apoi mai multe chestii pe display: cat ai mers de la ultima resetare, cati km iti mai ajunge gazul, media de viteza, consum instantaneu, consum mediu...eu zic ca e un bun folositor.
Bineinteles ca in functie si de ce dotari ai pe masina, iti pot aparea mai multe chestii.
Iti sugerez sa faci un drum pe la o reprezentanta ca te rezolva si pe tine...bafta!
mariux
- Mesaje scrise: 19
- Masina: Vectra 2003 Z18XE
- Cont inregistrat: 08 Nov 2007
- Mesaj Privat
multumesc frumos. am fost si eu odata la ei, din pacate m-au suparat ca mi-au incurcat programarea cu o saptamana.
am vb 5 minute cu cineva care era la receptie s-a uitat la masina fugitiv si mi-a zis ca asa o fii masina din fabrica. raspuns care pe mine nu m-a satisfacut pt ca mi se pare normal ca in 2002-an fabricatie, odata ce are computer sa si afiseze functiile.
l-am intrebat daca se poate reprograma si m-a luat cu faze de genu e foarte complicat si tre sa schimb calculatorul.
lucrand in calculatoare si cochetand un pik cu chip tunningul mi-am dat seama ca vroia doar bani. eu o sa mai incerc si la baietii mai tinerei din service de acolo.
mersi inca odata pentru certitudine.
am vb 5 minute cu cineva care era la receptie s-a uitat la masina fugitiv si mi-a zis ca asa o fii masina din fabrica. raspuns care pe mine nu m-a satisfacut pt ca mi se pare normal ca in 2002-an fabricatie, odata ce are computer sa si afiseze functiile.
l-am intrebat daca se poate reprograma si m-a luat cu faze de genu e foarte complicat si tre sa schimb calculatorul.
lucrand in calculatoare si cochetand un pik cu chip tunningul mi-am dat seama ca vroia doar bani. eu o sa mai incerc si la baietii mai tinerei din service de acolo.
mersi inca odata pentru certitudine.
- busuiociulian2005
- *
- 28 mesaje
- din 21 Jan 2008
- Vectra 2005 z19dth
- Bucuresti
busuiociulian2005
- Mesaje scrise: 28
- Masina: Vectra 2005 z19dth
- Cont inregistrat: 21 Jan 2008
- Mesaj Privat
- HaRRy_GTS
- **
- 243 mesaje
- din 19 Nov 2007
- Vectra 2004 2.2 YDTR
- Bucuresti
HaRRy_GTS
- Mesaje scrise: 243
- Masina: Vectra 2004 2.2 YDTR
- Cont inregistrat: 19 Nov 2007
- Mesaj Privat
Dark
- Mesaje scrise: 12
- Masina: Vectra 2004 Y20DTH
- Cont inregistrat: 15 Oct 2007
- Mesaj Privat
- HaRRy_GTS
- **
- 243 mesaje
- din 19 Nov 2007
- Vectra 2004 2.2 YDTR
- Bucuresti
HaRRy_GTS
- Mesaje scrise: 243
- Masina: Vectra 2004 2.2 YDTR
- Cont inregistrat: 19 Nov 2007
- Mesaj Privat
- busuiociulian2005
- *
- 28 mesaje
- din 21 Jan 2008
- Vectra 2005 z19dth
- Bucuresti
busuiociulian2005
- Mesaje scrise: 28
- Masina: Vectra 2005 z19dth
- Cont inregistrat: 21 Jan 2008
- Mesaj Privat
Kmc0smin- Suspendat
- 569 mesaje
- din 01 Feb 2008
- Vectra 2008 Z19DTH
- Bucuresti
Kmc0smin- Mesaje scrise: 569
- Masina: Vectra 2008 Z19DTH
- Cont inregistrat: 01 Feb 2008
- Mesaj Privat
- vladutz_av
- *
- 10 mesaje
- din 27 Mar 2008
- Vectra 2002 z18xe
- Bucuresti
vladutz_av
- Mesaje scrise: 10
- Masina: Vectra 2002 z18xe
- Cont inregistrat: 27 Mar 2008
- Mesaj Privat
- vectra_turbata
- 0 mesaje
- din 09 Jan 2008
- Vectra 2005
- Bucuresti
vectra_turbata
- Mesaje scrise: 0
- Masina: Vectra 2005
- Cont inregistrat: 09 Jan 2008
- Mesaj Privat
- MStefan523
- *
- 1 mesaje
- din 13 Jun 2017
MStefan523
- Mesaje scrise: 1
- Cont inregistrat: 13 Jun 2017
- Mesaj Privat
Salut. Am vazut discutia despre TID si maneta cu trei butoane care acceseaza meniul cu setarea pentru data si ora, unitati de masura, etc. Problema sta in felul urmator: pot accesa meniu, pot selecta si modifica orice optiune inafara de data si ora. Cand incerc sa intru in sctiunea data si ora, TID-ul se blocheaza pentru un timp apoi se re-aprinde asta fara sa se opreasca si radioul. Stici cumva ce sa se intampla?