Vin 09 Jun, 2017 12:41 pm
Varianta cea mai buna, dar nu cred ca este cazul tau, ar fi sa repari masina pe CASCO si apoi ei isi recupereaza banii dela EURO-INS...Am patit o chestie similara si desi aveam multe cunostinte/prieteni in domeniul service-urilor, oamenii mi-au spus cu franchete ca nu vor sa se certe cu mine atunci cand nu-si vor primi banii dela EURO/INS... Am avut norocul de un CASCO... CARE MAI ERA VALABIL 2 LUNI... Consumatia?! 3.200EUR, la reprezentanta... jumatate din valoarea masinii la acea data ...
Cu reparatia in regie proprie e mai cu cantec ... Sunt firme de asigurari care accepta, daca-i anunti dela inceput, si care se deconteaza relativ rapid, dar, atentie, ptr orice piesa ceri bani, trebuie sa ai si document fiscal... Cum e la EURO-INS, greu de ghicit ... Daca nu te deranjeaza sa stai cu niste bani blocati o vreme si apoi sa pierzi timpul cu vizite/audiente/telefoane sau chiar avocati, poti sa te risti...In final, iti vei obtine banii fara indoiala(din nou, doar ce poti dovedi cu documente fiscale!), dar tu decizi daca merita...