geo86
- Mesaje scrise: 12
- Masina:
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 26 Jul 2008
- Mesaj Privat
vladmury
- Mesaje scrise: 1
- Masina:
- Cont inregistrat: 01 Aug 2008
- Mesaj Privat
geo86
- Mesaje scrise: 12
- Masina:
- Cont inregistrat: 26 Jul 2008
- Mesaj Privat
vladmury a scris:salut,daca ma poate ajuta cineva cu niste site-uri de vanzari auto sh suedeze ,eu deocamdata sunt in danemarca dar vreau sa imi iau o masina din suedia.
www.blocket.se
- gabicoman92
- **
- 74 mesaje
- din 30 Mai 2012
- Vectra 2000 Z16XE
- Prahova
gabicoman92
- Mesaje scrise: 74
- Masina: Vectra 2000 Z16XE
- Cont inregistrat: 30 Mai 2012
- Mesaj Privat
Salut chiar daca nu a mai fost postat din 2008 poate totusi este cineva binevoitor sa ma ajute.As vrea sa cumpar o masina din suedia deoarece am pe cineva acolo si o poate cumpara el si sa o aduca cu numere de suedia sa pot circula pana o inscriu si apoi le trimit la ei inapoi.Dar intrebarea este daca stiti cum sunt masinile acolo adica sunt ingrijite in general sau sunt muncite si neglijate?
- andrei0481
- OP
- 126 mesaje
- din 24 Jan 2008
- Astra 2011 a17dtr
- Bucuresti
andrei0481
- Mesaje scrise: 126
- Masina: Astra 2011 a17dtr
- Cont inregistrat: 24 Jan 2008
- Mesaj Privat
Salut, totul e relativ, masinile acolo nu sunt foarte ingrijite, au majoritatea geamurile zgariate de la raclete de dat gheata jos, rugina... daca sunt mai vechi, insa sistemul cu verificarea kilometrajului e bine pus la punct, slabe sanse sa iei teapa. Daca cauti o masina corecta dar din punct de vedere estetic... sa lase usor de dorit, e ok. De asemenea pretul de obicei nu e unul conpetitiv fata de de germania sau romania, unde in ultima vreme e mai mult decat ok. Mai departe tu decizi , Succes!
odin_79
- Mesaje scrise: 50
- Masina: Vectra 2002 18ZXE
- Cont inregistrat: 26 Mar 2008
- Mesaj Privat
Salut,
Personal as alege oricand o masina din Suedia decat una din Germania/Franta//etc
Am cumparat o masina in 2008 (Opel Vectra C 1.8 benzia din 2002 )din Suedia si pana in ziua de astazi cea mai "scumpa" reparatie a fost in valoare de 1200 lei (ambreiajul) .
In cazul meu (la momentul respectiv) pretul de achizitie al masinii a fost cu aproximativ 1000 euro mai mic decat in Germania.
Masina estetic/tehnic nu a avut nimic de reprosat cand am cumparat-o.
Personal masinile mi s-au parut (in anii 2007-208 cat am locuit in Suedia) bine intretinute.
Comparativ cu Germania si Franta in Suedia se poate verifica online istoricul auto ( ex. cati proprietati a avut )
www.blocket.se unul dintre cele mai recunoscute siteuri de vanzari auto la nivel national.
Daca va mai pot ajuta cu alte informatii ma puteti contacta.
Personal as alege oricand o masina din Suedia decat una din Germania/Franta//etc
Am cumparat o masina in 2008 (Opel Vectra C 1.8 benzia din 2002 )din Suedia si pana in ziua de astazi cea mai "scumpa" reparatie a fost in valoare de 1200 lei (ambreiajul) .
In cazul meu (la momentul respectiv) pretul de achizitie al masinii a fost cu aproximativ 1000 euro mai mic decat in Germania.
Masina estetic/tehnic nu a avut nimic de reprosat cand am cumparat-o.
Personal masinile mi s-au parut (in anii 2007-208 cat am locuit in Suedia) bine intretinute.
Comparativ cu Germania si Franta in Suedia se poate verifica online istoricul auto ( ex. cati proprietati a avut )
www.blocket.se unul dintre cele mai recunoscute siteuri de vanzari auto la nivel national.
Daca va mai pot ajuta cu alte informatii ma puteti contacta.
- gabicoman92
- **
- 74 mesaje
- din 30 Mai 2012
- Vectra 2000 Z16XE
- Prahova
gabicoman92
- Mesaje scrise: 74
- Masina: Vectra 2000 Z16XE
- Cont inregistrat: 30 Mai 2012
- Mesaj Privat