PVlad
- Mesaje scrise: 4
- Masina: Corsa 2000
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 30 Mar 2017
- Mesaj Privat
Salutare tuturor. Sunt fericitul posesor al unui Opel Corsa B din 2000 , motor 1.0 model cu
4/5 uși.
Am cumpãrat masinuta anul trecut si de atunci încerc sa ma documentez despre închiderea centralizata originala a masinii dar care nu functioneazã. Pãreri diferite,de la diversi meseriasi, fara a reusi ceva concret. Am înteles ca are sigurantã . Verificat ,buna. Un modul de închidere in partea dreapta . Verificat, ?. Care modul,ca nu gãsit decât doua relee, si un cablu cu mufa. Deci am zis ca lipseste. Ma poate ajuta cineva ?
Exemplu: unde sa verific,ce sa verific,si ce pot sa fac sa meargã.
Multumesc anticipat.
4/5 uși.
Am cumpãrat masinuta anul trecut si de atunci încerc sa ma documentez despre închiderea centralizata originala a masinii dar care nu functioneazã. Pãreri diferite,de la diversi meseriasi, fara a reusi ceva concret. Am înteles ca are sigurantã . Verificat ,buna. Un modul de închidere in partea dreapta . Verificat, ?. Care modul,ca nu gãsit decât doua relee, si un cablu cu mufa. Deci am zis ca lipseste. Ma poate ajuta cineva ?
Exemplu: unde sa verific,ce sa verific,si ce pot sa fac sa meargã.
Multumesc anticipat.
- ratoiu2000
- **
- 97 mesaje
- din 01 Feb 2010
- Corsa 1998 X12XE
- Sibiu
ratoiu2000
- Mesaje scrise: 97
- Masina: Corsa 1998 X12XE
- Cont inregistrat: 01 Feb 2010
- Mesaj Privat
- bibu16v
- 6,844 mesaje
- din 25 Jan 2016
- Astra 1995 X16XEL
- Alta tara
bibu16v
- Mesaje scrise: 6,844
- Masina: Astra 1995 X16XEL
- Cont inregistrat: 25 Jan 2016
- Mesaj Privat
PVlad
- Mesaj Privat
ratoiu2000 a scris:Dacã nu ai modulul de comândã cum vrei sã-þi meargã?
Înțeleg ce vrei sa zici,dar intre timp am verificat la alta mașinã daca are modulul de închidere pe stalpul din dreapta. Are ,dar este asemãnãtor cu cel de la vectra a sau b. Mufa care presupun eu ca este de la modul este mai mica si are doua rânduri de cate 9 gãurele sau locașuri unde intra modulul.
Presupun ca este ultima serie înainte de corsar c. De ce ? Am fãcut dublura la cheie si la citirea cip-ului spunea ca este cheie de corsar c. Posibil sa trebuiascã modul de C. ?
PVlad
- Mesaj Privat
PVlad
- Mesaj Privat