cristichd
- Mesaje scrise: 62
- Masina: Astra 2001 Z16XE
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 11 Jul 2010
- Mesaj Privat
Sall
Rog frumos un coleg posesor de ''suport ochelari''
sa imi spuna si mie cum il prind de stalpul masini
pentru ca eu nu am Clipsuri' Dibluri sau ce este necesar pentru o prindere solida
Mentionez ca suportul pe care il detin este SH si nu am la el livrat clipsuri agrafe ..etc pentru prindere.
Multumesc anticipat!
Rog frumos un coleg posesor de ''suport ochelari''
sa imi spuna si mie cum il prind de stalpul masini
pentru ca eu nu am Clipsuri' Dibluri sau ce este necesar pentru o prindere solida
Mentionez ca suportul pe care il detin este SH si nu am la el livrat clipsuri agrafe ..etc pentru prindere.
Multumesc anticipat!
- claudiu-cld
- 6,515 mesaje
- din 13 Sep 2006
- Astra 2000 y17dt
- Constanta
claudiu-cld
- Mesaje scrise: 6,515
- Masina: Astra 2000 y17dt
- Cont inregistrat: 13 Sep 2006
- Mesaj Privat
cel mai simplu
se da cate o gaura in fiecare suport de maner (asta dupa ce s-a facut semn si s-a masurat ca sa fie centrat cat mai bine
gaurile astfel date trebuie sa treaca putin si prin tabla ,apoi cu cate un autofilentant(holsurub) se fixeaza suportul de ochelari. https://www.clubopel.com/vie...asc&start=560
aici gasesti cum am montat eu suportul ,montajul a fost facut personal ,asa ca nu vad de ce sa nu reusesti si tu.
se da cate o gaura in fiecare suport de maner (asta dupa ce s-a facut semn si s-a masurat ca sa fie centrat cat mai bine
gaurile astfel date trebuie sa treaca putin si prin tabla ,apoi cu cate un autofilentant(holsurub) se fixeaza suportul de ochelari. https://www.clubopel.com/vie...asc&start=560
aici gasesti cum am montat eu suportul ,montajul a fost facut personal ,asa ca nu vad de ce sa nu reusesti si tu.
cristichd
- Mesaj Privat
- vallyyy
- 1,651 mesaje
- din 05 Oct 2010
- Astra 2006 Z14XEP
- Arges
vallyyy
- Mesaje scrise: 1,651
- Masina: Astra 2006 Z14XEP
- Cont inregistrat: 05 Oct 2010
- Mesaj Privat
Astazi mi-am montat si eu suportul de ochelari.Costuri 10 lei suportul(de dacia logan,caci de opel e 40 de lei) si cam 30 de minute de munca.Rezultatul :
Ce trebuie stiut este ca nu merge montat in locul manerului ca si cel de opel,deoarece cel de logan este mai mare
Ultima modificare făcută de vallyyy la Vin 11 Nov, 2011 7:03 pm
Ce trebuie stiut este ca nu merge montat in locul manerului ca si cel de opel,deoarece cel de logan este mai mare
Ultima modificare făcută de vallyyy la Vin 11 Nov, 2011 7:03 pm
- StefanTolos
- OP
- 4,220 mesaje
- din 23 Nov 2007
- Corsa 2018 B12XER
- Constanta
StefanTolos
- Mesaje scrise: 4,220
- Masina: Corsa 2018 B12XER
- Cont inregistrat: 23 Nov 2007
- Mesaj Privat
- livcro
- 4,575 mesaje
- din 22 Jul 2005
- Grandland X 2018 D20DT
- SIBIU-RM. VALCEA
livcro
- Mesaje scrise: 4,575
- Masina: Grandland X 2018 D20DT
- Cont inregistrat: 22 Jul 2005
- Mesaj Privat
- vallyyy
- 1,651 mesaje
- din 05 Oct 2010
- Astra 2006 Z14XEP
- Arges
vallyyy
- Mesaj Privat
Pe langa faptul ca cel original costa 40 de lei e ceva mai mic ala .
Prinderile arata asa :
.
Eu am polizat aceste prinderi,am facut suprafata plana cum a facut si colegul de mai sus cu prinderile suportului de opel
De fel si de drept suportul se prinde intr-un suport special care si el mai costa 10 lei
Dar eu am preferat ceva mai ieftin ,un plastic/lemn taiat pe dimensiune si gaurit
Am gaurit plafonul cu un cui pentru suruburile aferente,am dat plafoniera jos si am bagat plasticul/lemnul facut,dupa care am pus suportul de ochelari si l-am prins in suruburi cu piulita(putin migalos-avand in vedere ca lucrezi prin spatiul plafonierei pentru a infileta piulita-dar merge super ok)
Ultima modificare făcută de vallyyy la Vin 11 Nov, 2011 7:02 pm, modificat de 2 ori în total
Prinderile arata asa :
.
Eu am polizat aceste prinderi,am facut suprafata plana cum a facut si colegul de mai sus cu prinderile suportului de opel
De fel si de drept suportul se prinde intr-un suport special care si el mai costa 10 lei
Dar eu am preferat ceva mai ieftin ,un plastic/lemn taiat pe dimensiune si gaurit
Am gaurit plafonul cu un cui pentru suruburile aferente,am dat plafoniera jos si am bagat plasticul/lemnul facut,dupa care am pus suportul de ochelari si l-am prins in suruburi cu piulita(putin migalos-avand in vedere ca lucrezi prin spatiul plafonierei pentru a infileta piulita-dar merge super ok)
Ultima modificare făcută de vallyyy la Vin 11 Nov, 2011 7:02 pm, modificat de 2 ori în total
- StefanTolos
- OP
- 4,220 mesaje
- din 23 Nov 2007
- Corsa 2018 B12XER
- Constanta
StefanTolos
- Mesaj Privat
- vallyyy
- 1,651 mesaje
- din 05 Oct 2010
- Astra 2006 Z14XEP
- Arges
vallyyy
- Mesaj Privat
cristichd
- Mesaj Privat
- vallyyy
- 1,651 mesaje
- din 05 Oct 2010
- Astra 2006 Z14XEP
- Arges
vallyyy
- Mesaj Privat
O sa incerc sa explic pe pasi :
1 Cumparam 1 bucata suport ochelari pentru dacia logan cod - 8200826850
2 Polizam prinderile:
in asa fel incat sa obtinem o suprafata plana
3 Confectionam un suport de prindere,eu am folosit o bucata de lemn/plastic ,i-am dat doua gauri cu bormasina fix unde vin gaurile suportului de ochelari:
4 Gasim 2 suruburi cu piulitele aferente Am folosit acest tip de piulita pentru ca are aripioare si faciliteaza strangerea
5 Mergem la masina,punem suportul de ochelari fix in zona in care vrem sa-l fixam si notam gaurile cu un marker,apoi cu un cui /negresa strapungem plafonul(buretele)
6 Dam jos plafoniera masinii( in cazul meu plafoniera fiind de cielo se da ceva mai greu jos,cea originala de opel se da jos prin simpla tragere)
7 Prin locasul plafonierei introducem suportul de prindere(plasticul/lemnul) confectionat la punctul 3
8 Cu mana bagata prin locasul plafonierei tinem suportul de prindere si cu cealalta fixam surubul suportului de ochelari,il prindem pe partea cealalta cu o piulita,treaba valabila pentru ambele suruburi
Si cam atat,spor la lucru !
1 Cumparam 1 bucata suport ochelari pentru dacia logan cod - 8200826850
2 Polizam prinderile:
in asa fel incat sa obtinem o suprafata plana
3 Confectionam un suport de prindere,eu am folosit o bucata de lemn/plastic ,i-am dat doua gauri cu bormasina fix unde vin gaurile suportului de ochelari:
4 Gasim 2 suruburi cu piulitele aferente Am folosit acest tip de piulita pentru ca are aripioare si faciliteaza strangerea
5 Mergem la masina,punem suportul de ochelari fix in zona in care vrem sa-l fixam si notam gaurile cu un marker,apoi cu un cui /negresa strapungem plafonul(buretele)
6 Dam jos plafoniera masinii( in cazul meu plafoniera fiind de cielo se da ceva mai greu jos,cea originala de opel se da jos prin simpla tragere)
7 Prin locasul plafonierei introducem suportul de prindere(plasticul/lemnul) confectionat la punctul 3
8 Cu mana bagata prin locasul plafonierei tinem suportul de prindere si cu cealalta fixam surubul suportului de ochelari,il prindem pe partea cealalta cu o piulita,treaba valabila pentru ambele suruburi
Si cam atat,spor la lucru !
cristichd
- Mesaj Privat
vallyyy ..eu unul apreciez enorm mnca ta.
Dar LOGAN=CURCAN
Noi dorim doar o prindere pe laterala !
Discutam aici despre o masina cu Renume''__OPEL ____ eu personal iti multumesc...dar numai la auzul acelei masini
Logan=Curcan..Ma apuca nervi..pentru ca astea sunt masinii trecute la capitolul..POMANA...!
Figuranti,cu masini noi!=FIGURI=Si Mari Jeguri pe Sosele..! Sory pentru Nervi.
Nu ma supar daca primesc demote pe clubopel..dar nu o sa accept pe veci 'LOGANUL=Masina!
Dar LOGAN=CURCAN
Discutam aici despre o masina cu Renume''__OPEL ____ eu personal iti multumesc...dar numai la auzul acelei masini
Logan=Curcan..Ma apuca nervi..pentru ca astea sunt masinii trecute la capitolul..POMANA...!
Nu ma supar daca primesc demote pe clubopel..dar nu o sa accept pe veci 'LOGANUL=Masina!
- StefanTolos
- OP
- 4,220 mesaje
- din 23 Nov 2007
- Corsa 2018 B12XER
- Constanta
StefanTolos
- Mesaj Privat
Este opinia dumneavoastra si o respectam,este foarte important sa va calmati si sa vedeti si partea utila a lucrurilor expuse de colegul Valentin,nu fiti asa suparat pe viata si pe Logan este singurul lucru care tine PIB-ul Romaniei in viata,hai sa nu o dam in offtopic, utilitatea adaptabilitati acestui suport de ochelari si pe Opel este ok si nu este obligatoriu de urmat,este doar o idee expusa comunitatii Opel .
- vallyyy
- 1,651 mesaje
- din 05 Oct 2010
- Astra 2006 Z14XEP
- Arges
vallyyy
- Mesaj Privat
cristichd a scris:vallyyy ..eu unul apreciez enorm mnca ta.
Dar LOGAN=CURCAN
Dar LOGAN=CURCAN
Daca se doreste o prindere pe laterala costa 40 de lei(atat costa suportul de ochelari opel).Eu am expus totul aici exclusiv din considerente financiare,ca utilitate isi merita si ultimul leut pana la cei 10 lei,de restul 30 am bagat benzina .
Nu trebuie blamat nimic in legatura cu celelalte marci,sa fim realisti sunt multi care isi pun sonde lambda de logan pe opel si merg destul de ok,am un tovaras care pentru moment pana a ajuns acasa si-a pus la vectra C (motor 2.2 diesel)sonda de ulei de dacia 1300 si a mers destul de ok si eu mi-am pus plafoniera de cielo(pentru ca are buton) si protectiile de cauciuc de la pedale tot de cielo(cele de opel se tocesc relativ repede)
cristichd
- Mesaj Privat
Pe aceasta cale imi cer scuze in fata comunitati OPEL.si nu doresc ca cele afirmate mai sus\
sa reprezinte un 'obstacol' pentru mine in incercarea de a afla ''minunatia'' acestui Tracker numit ClubOPEL''
Sincer imi prezint scuzele acelor persoane care eu in 'Nebunia mea am avut nesimtirea sa i jignesc''.Procedez asa cu speranta ca nu sunt declarat ';Diless'''
O persoana foarte Iubita de mine[e pe bune,,nu spun glume]...a dorit sa re''aminteasca nu lucru privitor la marca ...OPEL...
Am sa spun mai departe acel lucru dar doar daca...am permisiunea celor din staff OPEL>>>
vallyyy
Ai tot respectul meu pentru efortul tau..!
Nu esti tu cu nimic de vina.
.Eu iubesc OPEL'' .asta este..~~!
Personal multumesc enorm pentru acest Minunat Tutorial..!
Folositi va rog frumos butonul 'modifica' este activ timp de 60 de minute de la postare.
edit by StefanTolos
11.11.2011 21:46:28
sa reprezinte un 'obstacol' pentru mine in incercarea de a afla ''minunatia'' acestui Tracker numit ClubOPEL''
Sincer imi prezint scuzele acelor persoane care eu in 'Nebunia mea am avut nesimtirea sa i jignesc''.Procedez asa cu speranta ca nu sunt declarat ';Diless'''
O persoana foarte Iubita de mine[e pe bune,,nu spun glume]...a dorit sa re''aminteasca nu lucru privitor la marca ...OPEL...
Am sa spun mai departe acel lucru dar doar daca...am permisiunea celor din staff OPEL>>>
vallyyy
Ai tot respectul meu pentru efortul tau..!
Nu esti tu cu nimic de vina.
.Eu iubesc OPEL'' .asta este..~~!
Personal multumesc enorm pentru acest Minunat Tutorial..!
Folositi va rog frumos butonul 'modifica' este activ timp de 60 de minute de la postare.
edit by StefanTolos
11.11.2011 21:46:28
liviu2004- Suspendat
- 2,323 mesaje
- din 28 Sep 2005
- Galati
liviu2004- Mesaje scrise: 2,323
- Masina:
- Cont inregistrat: 28 Sep 2005
- Mesaj Privat
- livcro