Multumesc de observatie, corbu, poate asa este reglata, tetiera la nr.2, asa am si eu la astra - reglabila.(nu am observat asta la vizionare) Intradevar masina nr.2 are si o mica lovitura frontala cu suport de far rupt si grila sparta, semne pe bara si un pic pe capota, ce nu se vede in poze.
Ieri pe seara am fost si la nr. 3 la care am studiat mai mult si mers cu masina in teste. avand experienta celor doua anterioara. In general parere buna pentru banii ceruti, aproape ma hotarasem sa o cumpar, dar nu am obtinut reducerea convenabila mie(8000, doar 8300 acceptase tipul). Totul era functional si "curat' dar cu semne pronuntate de uzura, tapiteria si plasticul scaunului rupt, volanul si butonul de volum al consolei audio foarte uzate, Farurile hir2 ineficiente. Motorul arata, mergea si suna cel mai bine
, ultima revizie pe cartea tehnica la 90.000k.
Intradevar farurile hir2 sunt cam "oarbe" la modelul nr3 , mi s-au parut lupele chiar un pic matuite, aburite, incetosate, Totusi cred ca s-ar putea eficientiza cu un hid sau led. Am observat si topicul vostru aici despre hir 2.
Din fericire sau nu trebuie sa intre in schema si varianta
Nr. 4 care sper sa o vizionez in weekend, daca mai este valabila, o sa sun azi. Nu este chiar culoarea mea preferata, dar ma tenteaza parbrizul/acoperisul panoramic si cele doua locuri suplimentare... si vad ca e destul de accesorizata. afl, frana electrica, avertizor unghi mort, navi, 4 geamuri electrice, tapiteria destul de ok, scaune reglabile, km "putini"
... sa vedem