Salut si bine v-am gasit.M-am informat aici , insa nu am gasit nimic concret si ma aflu intr-o situatie dificila fiindca nu am gasit nimic compatibil SH la un pret acceptabil sau rog pe cine este in masura sa-mi explice cum stau lucrurile.Voi atasa poze si toate detaliile necesare pentru a putea ajunge la un raspuns clar !Rog frumos colegii sa-mi raspunda ( uite prietene asa trebuie sa gasesti sau asta ti-e buna,ti-e compatibila) Din ce postase un coleg de aici pe nume Razvan
http://www.opel-infos.de/getriebe/f17.html EU unul nu inteleg mai nimic fiindca apare un cod in *datasheet*-ul nemtesc M79, AM LE si in descrierea cu cele 3 variante tot nu mi-e clara cu ce am eu pe cutie.
Ce am inteles .. cand am schimbat kitul ambreiajul :rulmentul de presiune care vine montat pe cutie este HIDRAULIC si la montaj s-au spart 3 pana ce am gasit unul cica original marca Sachs !
Astept un raspuns,multumesc frumos!
Masina este Opel Zafira A, din 2001, benzina, motor 1796 ,cod motor z18xe, 92kw/5600-125 cai,platforma F75 !
poza 1: furca de pe trenul mobil din capatul cutiei
poza 2: seria de pe cutie mai exact : A19012F17W419
poza 3: seria de pe carcasa cutiei de viteza ,deaspura angrenajului de schimbat viteze
poza 4: inca o serie a angrenajului de schimbat viteze( 5 trepte + marsarier)
![](//s3-eu-west-1.amazonaws.com/2013.clubopel.com/images/2013/blank.gif)