Salut,îmi cer scuze dacã s-a mai vorbit pe tema asta,am cautat în forum dar nu am gãsit nimic asemãnãtor,o sã incerc sã fiu cât mai scurt.Deci,totul a început acum 2 luni când s-a spart termoflota,am schimbat-o dar am observat ca se ridica prea tare apa (95°-100°) si furtunele de apã sunt foarte tari.Dupã o sãptãmânã s-a spart un robinet,am mers la mecanic si am început : schimbat robinetul respectiv si una cate una furtunele,spãlare motor,schimbat radiator,pompa de apa,garnitura chiuloasã + planare....dupã vreo 2 sãptãmâni si foarte multã rãbdare am luat masina din service,nu se mai întãresc furtunele dar apa creste la fel....pe autostrada la 140-150 km/h am ajuns aproape la 100°,am blocat ventilatorul pe prima treapta dar si asa stãtea apa cam la 94°...mi s-a zis cã e normal pt modelul asta dar am masina de 2 ani si rar a ajuns apa la 95°(si atunci pe drumuri gen Transfãgãrãsan)
.....am început sa urãsc masina asta....am bãgat o grãmadã de bani în ea si nu ii pot da foc 😊 va rog ajutati-mã
![](//s3-eu-west-1.amazonaws.com/2013.clubopel.com/images/2013/blank.gif)
![](//s3-eu-west-1.amazonaws.com/2013.clubopel.com/images/2013/blank.gif)