- Baciu Constantin
- OP
- 35 mesaje
- din 30 Mar 2016
- Corsa 1997 X10XE
- Botosani
Baciu Constantin
- Mesaje scrise: 35
- Masina: Corsa 1997 X10XE
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 30 Mar 2016
- Mesaj Privat
Salut, am si eu o problema la cutia de viteze la o corsa B an 1997 motor 1.0 L 12V cod X10XE codul de la cutie nu il stiu exact.
Problema se manifesta astfel sunt cu schimbatorul de viteze pe liber, cand apas ambreajul si trag stanga sa bag in viteza 1 nu intra imi agata, la fel si cand sunt pe liber si vreau sa bag in viteza a doua aceasi poveste nu intra blocheaza ceva, nu pot sa imi dau seama daca e din cutie problema o fi dus un sincron ceva , sau poate din timonerie?... in restul treptelor inclusiv marsalier intra usor fara probleme.
Sa fie uleiul din cutie? a mai intalnit cineva problema asta poate? Aveti video filmat de mine mai jos. Multumesc frumos!
Problema se manifesta astfel sunt cu schimbatorul de viteze pe liber, cand apas ambreajul si trag stanga sa bag in viteza 1 nu intra imi agata, la fel si cand sunt pe liber si vreau sa bag in viteza a doua aceasi poveste nu intra blocheaza ceva, nu pot sa imi dau seama daca e din cutie problema o fi dus un sincron ceva , sau poate din timonerie?... in restul treptelor inclusiv marsalier intra usor fara probleme.
Sa fie uleiul din cutie? a mai intalnit cineva problema asta poate? Aveti video filmat de mine mai jos. Multumesc frumos!
sjohnny
- Mesaje scrise: 7
- Masina: Corsa 1998 X10XE
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 18 Oct 2016
- Mesaj Privat
- Baciu Constantin
- OP
- 35 mesaje
- din 30 Mar 2016
- Corsa 1997 X10XE
- Botosani