- deleted-100538
- OP
- 336 mesaje
- din 23 Mar 2015
deleted-100538
- Mesaje scrise: 336
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 23 Mar 2015
- Mesaj Privat
Recomand aceasta reprezentanta. I-am vizitat de 2 ori si urmeaza inca una in zilele urmatoare. Personal de nota 10 incepand de cand suni si pana ajungi acolo. Fiindca am fost de 2 ori am primit si o reducere acuma la schimbat kit distributie cu toate ca vin cu piesele in portbagaj. De fiecare data cand am fost la ei am fost rezolvat rapid si eficient.
- catalin.ionut
- *
- 4 mesaje
- din 08 Oct 2016
- Antara 2012
- Brasov
catalin.ionut
- Mesaje scrise: 4
- Masina: Antara 2012
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 08 Oct 2016
- Mesaj Privat
Am fost saptamana trecuta la ei pentru o problema cu butonul de la frâna de mana electrica la un opel antara mi-am focut programare la ora 13:00 am ajuns cu întarziere 20min ,am ajuns la receptie sa completat un formular ,si mi sa zis ca trebuie sa îl asteptam pe ingineru Voicu,am asteptat vre-o jumate de ora ,apare si domnu Voicu m-am dus la el i-am zis ce probleme am si a zis ca s-au întors uni ce fusese dimineața pentru niste probleme la computeru de bord si ca trebuie sa mai atept ,bun astept o ora ,doua nici o miscare m-am dus iara la domnu-l Voicu ,haide-ti domnule ce face-ti cat mai dureaza ,mi-a raspuns ca imediat o sa scoata o masina si o sa o bage pe a mea , bun am mai asteptat minute bune se focuse 16:30 ceasul în sfarsit îl vad ca se duce spre opelul meu a bagato înauntru ,si dãi si asteapta m-am dus înauntru unde se lucra la masina si era unu cu o mana vorbea la telefon cu una se facea ca lucreaza la masina am stat jumate de ora langa el nu a lasat telefonu deloc de la ureche ,iese din masina si îmi zice ca nu poate face nimic acum ca trebuie sa mai vin odata ,ca mi-sa pus testeru pe masina indica o eroare la cablaj sau la buton.. Ce sa mai zic mi-a luat 100ron si vroiau sa îmi faca reprogramare am zis ca am asteptat 5 ore pentru nimic ce programare sa mai fac .. Ce am vazut pe acolo mai multi copii pana în 25 de ani ce stiu aia sa faca ? Si mai erau uni care asteptau sa treaca ziua. Nu va sugerez sa ajungeti la ei...