florinbucsa a scris:Da...va dau dreptate acum. Mecanicul meu(prost de altfel) asa mi-a spus. Si uite cum in seara asta a inceput sa patineze si noul ambreiaj care are mai putin de 5000km. O sa ma duc de data asta sa stau langa el ca nu se mai poate. Dati-mi un sfat acum, ca n.as mai da inca 2000 de lei pe un nou kit de ambreiaj. Doar disc as putea gasi?
trebuie curatate bine si discul si placa de presiune si volanta de ulei (de curata cu acetona sau alcool izopropilic sau spray pentru discurile de frana este cel mai bun) si apoi la desfacere trebuie curatat tot uleiul si inlocuit acel siemering care pierde ulei (nu are cum sa fie ulei in zona suruburilor de la volanta, acele gauri se curata bine cu spray de care ziceam eu si se sufla cu aer comprimat). Suruburile se pun obligatoriu noi si cu pastra de blocare pe ele.
poti folosi astfel kit-ul care tocmai l-ai schimbat dar cum ziceam numai dupa o curatare temeinica si uscare cu aer comprimat.
siemeringul foloseste unul de calitate de la Victor Reinz sau chiar original pentru ca nu este usor sa defaci si sa il schimbi toata ziua...