Salut,
Asa este SuperDragos - nu conteaza nr. de usi, am uitat sa mentionez motorizarea : X20SE.
Intre timp m-am mai documentat si am mai facut niste pasi in realizarea acestui proiect.
Inca de la inceput trebuie sa metionez ca la motorizarea X20SE este necesar schimbarea pozitiei pompei de servodirectie de pe partea stanga pe partea dreapta.
Pentru acesta este nevoie de :
- Suport comun alternator + pompa servo (din dezmbembrari, altul decat cel de la modelele fara AC) - 50 RON
- Suport AC, se va monta pe stanga, in locul suportului vechi pentru pompa servodirectie (50RON)
- 1 conducta pompa servo la caseta de directie (100 RON )
- 1 conducta rezervor lichid hidraulic la pompa servo (100 RON )
- 1 furtun rezistent la hidrocarburi, intre rezervor lichid hidraulic si pompa servo (20 RON - Dedeman)
- distantier intre conducte (bonus)
- suport fixare conducte (bonus)
- suport rezervor lichid hidraulic (rezervor care se amplaseaza si el in partea stanga) (10RON)
-
curea accesorii corespunzatoare modelului cu AC (60RON - nou)
- rola ghidare - plastic (bonus)
- suruburi
Pentru partea de AC este nevoie de :
- Compresor AC (400RON)
- Condensor - radiator AC(150RON) - Atentie la SH, am luat unul dar este are fagurii de racire atat de oxidati incat daca il spal cu apa sub presiune acestia se transforma in praf ...
- Evaportator + senzor de temperatura (montaj electronic) (150RON)
- Uscator (75RON - nou)
- senzor presiune
freon - (am achizitionat un uscator defect - gaurit cu senzor si mufa - 100RON)
- Tevi de legatura (75RON * 3 buc)
- mufa 3pini termocupla (eu am modificat-o pe cea de pe masina)
- 1 ventilator condesnsor AC (100RON)
- 1 modul ON/OFF AC - eu l-am modificat pe cel al masinii
- 1 set garnituri rezistente la temp -40grC - + 165grC (5USD de pe Ebay)
Aici am ajuns cu modificarile la partea mecanica. Pentru partea electrica o sa revin cand o sa fie gata iar instalatia de AC functioneaza.
In principiu mai este nevoie de lipirea a 4 fire pe ECU, 3 relee suplimentare si cam 15m sarma litata de 1,5mmp.
75% din instalatia electrica am montat-o pe masina .... o sa revin cand functioneaza ... inclusiv cu poze.