Barzote
- Mesaje scrise: 9
- Masina: Astra 2007
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 13 Apr 2011
- Mesaj Privat
Buna ziua,
De ceva vreme am probleme cu macaraua manuala de la usa din dreapta spate .
Merge foarte greu atat la deschiderea geamului cat si la inchidere . O cunostinta imi spunea ca este posibil sa fi intrat praf pe langa cheder si in contact cu vaselina de la macara sa creezee aceasta problema .
Va sunt recunoscator cu orice sfat .
Multumesc !
Dragos .
De ceva vreme am probleme cu macaraua manuala de la usa din dreapta spate .
Merge foarte greu atat la deschiderea geamului cat si la inchidere . O cunostinta imi spunea ca este posibil sa fi intrat praf pe langa cheder si in contact cu vaselina de la macara sa creezee aceasta problema .
Va sunt recunoscator cu orice sfat .
Multumesc !
Dragos .
- bobeleac
- **
- 198 mesaje
- din 07 Nov 2008
- Astra 2003 y20dth
- Vrancea
bobeleac
- Mesaje scrise: 198
- Masina: Astra 2003 y20dth
- Cont inregistrat: 07 Nov 2008
- Mesaj Privat
Dai jos fata de usa -se da in 5 minute jos si vezi unde agata !
Geamul culiseaza in lateral pe niste perii,acestea pot fi murdare sau sunt prea uzate si a agatat ceva sau la partea superioara a portierei este o perie din care se poate desprinde o parte a garnituri si poate si ea agata !Daca ai timp poti sa gauresti niturile de fixare si scoti tot angrenajul afara ,dar apoi trebuie sa prinzi macaraua in suruburi de 6 !
Geamul culiseaza in lateral pe niste perii,acestea pot fi murdare sau sunt prea uzate si a agatat ceva sau la partea superioara a portierei este o perie din care se poate desprinde o parte a garnituri si poate si ea agata !Daca ai timp poti sa gauresti niturile de fixare si scoti tot angrenajul afara ,dar apoi trebuie sa prinzi macaraua in suruburi de 6 !
Barzote
- Mesaje scrise: 9
- Masina: Astra 2007
- Cont inregistrat: 13 Apr 2011
- Mesaj Privat